E
esea
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esea
-
Arkadasim türkiye cumhuriyetinde hak hukuk yokmu?? Ne demek göstermeme ihtimali büyük?? Kolay o kadar ya??
Bir bakima arkadasin hakli bende elin insanlarina birakicagma cocugmu babaanesine birakmayi tercih ederim, cünkü bilirimki onunda cani cigeri oldugu icin kilina zarar gelmezsine müsade etmez, neler duyuyoruz dayakci bakicilar serefsiz sapiklar yani ben hak veriyorum arkadasina aslinda.
Eh calismak zorundada bu insan ailesinden destekde yok napsin kadin!
En güzeli bir avukata danisip bu olayi bir mahkeme karari ile cözmek kanimca velayet yine annede olsun ama cocuk hic olmazda anne calistigi sürece babada kalabilir ama anne istedigi zaman görmeye hakki vardir diye.
Zor bir dururm,Allah'ım kimsenin başına vermesin:çok üzgünüm:
Eminim arkadaşında aslında vermek istemiyordur ama hem çevresinin yani ailesinin baskıları hemde kocasının nefret ettiği suratını ikide bir görmek zorunda kalması onu iyice bunaltmışCADIARZU
Her çocuğun önce anneye ihtiyacı vardır, Allah'ım kimseyi ayırmasın annesinden:1hug: Hele bu yaşta bir çocuk için zor bir durum ama daha sonraki yaşamlarını bir düzene sokmaları gerekiyor...İşin açıkçası ben arkadaşının kocasının çocuğu gerçekten istediği için değilde karısına eziyet etmek için istediğini düşünüyorum...
Versin bakalım bir müddet nasıl olsa bakamayacaklar,anneye geri getirecekler,,,Arkadaşının zayıf noktasını yakalamış kullanıyorkötükedihüso
Offfff of dertlendim şimdi,Allah kötülerle karşılaştırmasınAMİNNNNN
ben olsam asla ama asla vermem :1no2:
nie ben kendimi heba etcem alcam bakcam o sefasını sürcek die çocuğu vermek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?