Anneliğe alışamadım

Bir tane olsun bir çok konuda fikrin değişir zaten. İnsan değişiyor.

3 yaşına girecek temmuzda. Valla ona sorsak şimdi tam olarak anlamaz. :KK48:
Ama olunca bence istemez zira bana aşırı düşkün. Kıskanır. Kuzenini kucaklayınca şekilden şekle giriyor.. :KK48:
Zaten onun değil benim istemem lazım. Yıllar sonra karar vereceğim. :KK48:
1 yaşındayken çok beklemek istemiyorum dediydim ama bol keseden sallıyormuşum..
Hahahahahaj tıpkı suanda benim yaptığım gibi desene
Fark ettinmi bende cok atiyorum tutuyorum🤣🤣🤣

Ayy kuzum yengec burcu mu ki temmuzda kiyamam ama anneye düşkün mus sevsinler onu kıskanç cocuklari cok severim 🥰 çünkü bende oyleydim hala öyleyim .

Bende emzirmeyi düşünmüyorum. Olduğunda.
Yapma yahu , o bebegin rizki senin sutun
İnsallah cocuk sahibi oldugunda gorusun degisir ama bir bebege annesinin verebilecegi en buyuk hediye anne sutudur , sutun gelmezse o ayri bir mevzu ama sutu olan insanin emzirmemesi cocuga en buyuk haksizlik

o kadar tatlılıklarını da yaşayalım ama demi uykusuz gazlı gecelerden sonra hakettik mesela :)
oğlum benle uyuyor arada bu durum hamile olduğum için zorlasada yani yatağımızı ayırsak ben üzülürüm sarılıp uyuyorum bana en sokulduğu dönem çünkü :) aman annelik işte delilik hem istersin çocuk büyüsün hemde yamacımda kalsın istersin :) Allah sağlıktan ayırmasın..
Amin inşallah. BEn hiç birlikte uyumam ama misafirlikte kolay kolay uyumadığı için birlikte uyuyorum :)

Çocuk sorumluluk isteyen birşey kendi kendine büyüyen birşey değil yaşı kaç olursa olsun o sorumluluk ölene dek
Benim sabrım enerjim özgürlüğüm vs 1 çocuğa yeterli madem bukadar şikayetçisiniz neden 2 çocuk aile olunur tek çocukla kendine yetebilir
Bu sayede o özlendiğini şeylerin hepsini yapıyorum maşallah
Bile bile lades

Belki sert olacak biraz lafım ama Allah kimini verip sınar kimini vermeyip derler ben ikinci gruptayım çocuğum olsun diye çabalıyorum zira eşim de öyle Allah size de geç ve güç verseydi belki böyle olmazdı ki sizin eşinizden de kaynaklanıyor bence sorun ne bileyim yazmadan duramadım

Hahahahahaj tıpkı suanda benim yaptığım gibi desene
Fark ettinmi bende cok atiyorum tutuyorum🤣🤣🤣

Ayy kuzum yengec burcu mu ki temmuzda kiyamam ama anneye düşkün mus sevsinler onu kıskanç cocuklari cok severim 🥰 çünkü bende oyleydim hala öyleyim .

Fark etmez miyim yahu? Baya bol keseden sallıyorsun. Göreceğin var senin :KK70:
Yengeç burcu sıpam evet. Anlaşabildiğim bir burç neyse ki :KK200:
Valla bazen çok istiyorum babasına düşkün olsun diye ama erkek çocuk işte..:KK45:

Belki sert olacak biraz lafım ama Allah kimini verip sınar kimini vermeyip derler ben ikinci gruptayım çocuğum olsun diye çabalıyorum zira eşim de öyle Allah size de geç ve güç verseydi belki böyle olmazdı ki sizin eşinizden de kaynaklanıyor bence sorun ne bileyim yazmadan duramadım
Yani öyle zor sahip olsanız da bazen bir yorgunluk bezginlik cokuyor insana.kendimden biliyorum.5 aşılama 2 tüp bebek sonrası oldu oğlum hamdolsun.20 aydır emziriyorum gece gündüz.her türlü bakımında kusursuz olmaya çalışıyorum şikayetim yok sürunsem yine aynı özeni gosteririm.yalnizim bulunduğum sehirde.ama fiziken ve ruhen yorgunum.sonuc bu.allah tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla size tüm isteyenlere nasip etsin.sevgiler

Emzirme demişken emziremedimde benim gogsumu ısıra ısıra kanattı yara etti bebeklerim ilk dogduklarında
Acısından yarasından kanından 2 hafta sonra emzirmeyi bıraktım
Hem de her 2 saatte bir meme ac meme ver
inek ana gibi hissettirdi kısacası
Cocuklarımı kendimi feda edecek kadar cok seviyorum ki onlar icin hayataımı feda ettimde
Ama annelikten nefret ediyorum
Bendeee🙄🙄🙄

Kızma :KK66: ama estetik tarafida var bunun annemin memelerini gördükçe bir tuhaf olurdum küçüklüğümden beri karnina değecek gibi ki ben 2 bucuk ay kizkardesimde o civarda emmiş nasil o kadar sarkmis ki annem zayiftir memeleri de küçüktür benimde küçük ama demekki sarkmasina engel olmuyor ufaklik. Ay bilmiyorum ki ya arastircam ama :KK66:

Birini 14ay diğerini 15ay emzirdim. Sarkma yaşamadım. Doğum sonrası pilatesi özellikle tavsiye ederim. Yaş ile ilgili sarkma olursada artık çareler okadar çok ki, dert etmiyorum 😀
Emzirmek ve emzirmemek tabiki sizin tercihiniz ama estetik açısından korkuyorsanız gereksiz bir korku olduğunu belirtmek istedim sadece.

Kızma :KK66: ama estetik tarafida var bunun annemin memelerini gördükçe bir tuhaf olurdum küçüklüğümden beri karnina değecek gibi ki ben 2 bucuk ay kizkardesimde o civarda emmiş nasil o kadar sarkmis ki annem zayiftir memeleri de küçüktür benimde küçük ama demekki sarkmasina engel olmuyor ufaklik. Ay bilmiyorum ki ya arastircam ama :KK66:

memeler iğrenç oluyor bence ama emzirmek çok keyifli :)

Eşiniz olacak adamcik yuzunden hem anne hem de baba olmak zorunda kalmissiniz, bence alisamadiginiz durum bu. Sirtinizdaki yük çok buyuk, herkes kaldıramaz, Allah yardımcınız olsun.

Derdiniz annelikten ziyade yalnızlık.
Baba babalık yapsaydı bu duyguları yoğun hissetmezdiniz, zira 40 kişi de yardım etse bu hisler zaman zaman hepimizde oluyor.

Çocuklar büyüyecekler, inşallah size destek olacaklar, dolu dolu iyi ki diyeceksiniz siz de.

Babaları görevini yapıp başlarında dursaydı bukadar yük çökmezdi üzerine. Hem anne hem baba olmuşsun Allah yardımcın olsun. Benim eşim varken bazen cinnet geçiriyorum.. uzunca keyifle duş almak bile bazen lux gibi geliyor 5dakika yıkan çık. Wcde bile fazla oturamıyorum yeri geliyor da.. Yemek,ev,ödev hepsi biz annelerde yorulmayıp,bunalmayıp napacağız? Evlatlarım için canımı veririm ama bazen cidden çekilmez hal alıyor. Öyle sikayetsiz,çocuğum da çocuğum diye ölüp biten anneleride samimi bulmuyorum. Alışkanlıklarımız değişiyor,yeri geliyor her şey altüst oluyor hissettiklerin çok normal. Insallah hayırlı evlat olurlar hepimize.

Bunlari anne olmadan once dusunecektiniz
Anne olmadan once anneliğin tam olarak nasıl bisey oldugunu nerden bilcektim
Annelik aslında ne demek yaşandıkça anlaşılıyo
24 saat 7 gun suresiz yasamadan bilinmicek birsey zorlukları
Oyle dan dan knousması kolay sana

Anne olmadan once anneliğin tam olarak nasıl bisey oldugunu nerden bilcektim
Annelik aslında ne demek yaşandıkça anlaşılıyo
24 saat 7 gun suresiz yasamadan bilinmicek birsey zorlukları
Oyle dan dan knousması kolay sana
Iki tane cocugum var burdan konusmasi kolay degil yani az cok biliniyor annenin ne demek oldugu sonucta cevrenizde anne olanlar illaki vardir gormussunuzdur

X