- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Ben anneliğin üstünde yüce bir duygu bilmiyorum,bırakmayı deneseniz biraz kafa dinlersiniz buna ihtiyacımız var çünkü ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konu beni de düşündürüyor çok isteyerek ve baya bir uğraşarak hamile kaldım onu içimde hissetmek harika kucağıma sağlıklı almak tek hayalim ama sonrasında emininm deli gibi sevsem de kuzumu eski hayatımı özlemek korkutuo beni o zmn da aşırı mutlu bir insandım özgürlüğüme aşırı düşkünüm o zamanalar tek korkum çocuğumun olmamasıydı nasip olacak mı olmıcak mı yemiş bitirmiştim kendimi ..ama şimdiden uykusuzluk beni mahvetti işe zombi gibi gidip geliyorum yine de çok güzel heyecanlarmış ALLAH kimseyi mahrum etmesin bu duygudanEvet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım
Anne olmadan onceki hayatımı ozgurlugumu deliksiz uyumayı kendimden baska bi canlıyı her gun her an dusunmeden yasamanın rahatlığını cok ozledim
Asla cocuklarımı bırakamam gozum arkada kalır oylede rahat edemem asla bırakmadımda hic
Ama bu onlardan onceki hayatımı cok ozledigim gercegini değistirmiyor
Bi ben mi boyleyim yoksa ben gibi baska boyle hisseden varmı
Benimkilerde aynı yaşta 10 yıldır oyuncak görmek almak toplamak , çizgi film izlemek ekliyorum izninizle mesajınızaAnneliğe alışmadım değilde, tabii 10 senede bayağı alışıyor insan
Ama önceki özgürlüğümü ariyorum tabii yalan yok
Eşimle başbaşa birkaç gün biryerlere kaçmak en çok sevdiğim oldu artık, eskiden çok normal olan şeylerken
Gerçi kızlarsız gidincede 1gün sonra onları özlüyoruz sürekli fotolara bakıp onlardan bahsediyoruz O şimdi şunu yapardı o olsa bunu çok severdi diye diye tatil bittiyor
Küçük kızım yakında 6 olacak, ama büyük tuvaletine beni çağır diyorum kendi güzel temizleyemez diye. Bazen o bile batıyor. 10 senedir bez değiş, tuvaletini temizle falan diye söyleniyorum içimden.
Gün içinde onlar okulda ben işte. Çok özlüyorum tabii. Ama akşam eve girer girmez bi itiş kakış, kavgaya tutuşuyorlar tam kafamı dinleyecekken bu sefer sinirlerim zıplıyor
Allah eksikliklerini göstermesin varlıklarına bin şükür ama 3ü çocuk fikri bana korkunç geliyor mesela
30 yaşında anne oldum öncesinde gwzdim tozdum anneliğe. Hazır oldum fakat çok normal ihtiyac olan uyku mesela amann cok uyudum şimdiye kadar artık uyumasamsa olur. DiyemiyorsunuZ. Siz iğne yapılırken tedirgin olmayan bir insansanız yavrunuzdan kan alınırken kendinizi ağlarken bulunca afallıyorsunuz.vesaire...Sanirim bu yuzden gec anne olacak olanlar listesine ekleyin beni... ölmez kalmazsak
Benimkilerde aynı yaşta 10 yıldır oyuncak görmek almak toplamak , çizgi film izlemek ekliyorum izninizle mesajınıza
İlk zamanlar bende öyleydim. Şu an kızım 15 aylık. İkinciye hamileyim.Evet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım
Anne olmadan onceki hayatımı ozgurlugumu deliksiz uyumayı kendimden baska bi canlıyı her gun her an dusunmeden yasamanın rahatlığını cok ozledim
Asla cocuklarımı bırakamam gozum arkada kalır oylede rahat edemem asla bırakmadımda hic
Sizin çocuklarınız küçük değilmiş. Bende yeni Doğum yaptınız sandım. Çok pardon...Evet yok evde terketti
Evin kirasını odicek cocukların karnını doyurcak kadar nafaka veriyo okadar
Cocuklarını aramaz sormaz binde bir umrunda değil zaten aynı sehirde değiliz
Evet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım