- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
allah analı babalı büyümek nasip etsinBu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah analı babalı büyümek nasip etsinBu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Çok sevindim canım Allah anali babalı büyütsün inşallah hosgeldi Utku bebekBu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Maşallah. Allahım analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu ömür versin inşallahBu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünBu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Bu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Yaaa rabbim analı babalı büyütsün canımbenimBu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Belki benimdir ama L Leydiminik ten de şüpheleniyorumBenim tenceremin adında e harfi var başka ip ucu yok. Bu aralar ders çakıştığım için pek yazamıycam ama 30 nisandan sonra aktifim
yaaa çok tatlısınBi kapağım yokki İp ucu vereyim
seni de eledim o vakitBenim tenceremin adında e harfi var başka ip ucu yok. Bu aralar ders çakıştığım için pek yazamıycam ama 30 nisandan sonra aktifim
Adında diyor nick de saylanır mıBelki benimdir ama L Leydiminik ten de şüpheleniyorum
Tabi sen bil başkasından ipucu al ama vermeBen harf söyleyemem söylersem anlaşılabilir
Benim tenceremin adında e harfi var başka ip ucu yok. Bu aralar ders çakıştığım için pek yazamıycam ama 30 nisandan sonra aktifim
gercek adında mı sahte adında mıBelki benimdir ama L Leydiminik ten de şüpheleniyorum
bende dün diyordum ses çıkmıyor stankiden acep doğdu mu utkumuz die :)Bu sabah 7.40 da doğum yaptım canım :) çok şükür ikimizde iyiyiz :)
Adı derken buradaki adı mı yoksa gerçek adı mıBenim tenceremin adında e harfi var başka ip ucu yok. Bu aralar ders çakıştığım için pek yazamıycam ama 30 nisandan sonra aktifim
Senden küçük kaç kişi var ki şurdaBenim tencerem benden büyük ama hangi yaşıma göre demem malum yaşımı yanlış bilenler var
yaaa çok tatlısın
seni de eledim o vakit
Adında diyor nick de saylanır mı
Tabi sen bil başkasından ipucu al ama verme
Ben kızımın adında e harfi var diye şey etmiştimgercek adında mı sahte adında mı
Ben tabikiBenim tencerem benden büyük ama hangi yaşıma göre demem malum yaşımı yanlış bilenler var