Annelerin bayıldığı doktor kısmet geldi beni buldu ama?

Genel kanıya gore özelliklerine bakınca, klasik iste namazında niyazında, alkolü sigarası yok. Mesleği iyi vs. Klasik ideal es profili iste
Benim için zerre ideal degil . Hangi klasikler onlar .
Alkol sigara almayan sevgili mi olur ya ,çok sıkıcı bence . ayrıca doktorlar öyle çok kazanmıyor . Namaz niyaz hakkında konuşmak istemiyorum.

Genel kanıya gore özelliklerine bakınca, klasik iste namazında niyazında, alkolü sigarası yok. Mesleği iyi vs. Klasik ideal es profili iste
Amaaan tirt
Hic benim ideal eş anlayisima uymuyor.
Evime aldigim pahallı mobilya takımıyla mi evlenecegim? Doktor kocam olacak da akrabalarin tahlil sonuclarini mi yorumlayacak? Ortalik doktor -ozel hastane kayniyor. Doktora ihtiyaci olan gitsin görsün. Evlenmeye-eve damat diye almaya ne gerek var??

eski bir konunuzda da tanıştığınız birinin ağız kokusundan rahatsızlık duyup o kişiye söylemiştiniz şimdi okudum. kokulara karşı aşırı bir hassasiyetiniz var ya da hoşlanmadığınız kişilerden koku alıyorsunuz sanırım. psikolojik olabilir. bence 5 yaş küçük olandan etkilenmeniz de bir yanılsama gibi geldi. doktor o kadar itici gelmiş ki, ondan sonra hemen başkasından etkilenmişsiniz. bence bu tanışma mevzularını baya kafanıza takmışsınız. ikisini de boşverin. ille biriyle olmak zorunda değilsiniz.

benim için inançlı olması artı ama çok muhafazakar olması eksi mesela eş seçimi olayını duşunursek
klasik eş profili değil yani.

Benim için zerre ideal degil . Hangi klasikler onlar .
Alkol sigara almayan sevgili mi olur ya ,çok sıkıcı bence . ayrıca doktorlar öyle çok kazanmıyor . Namaz niyaz hakkında konuşmak istemiyorum.

benim bildiğim de 7-8 bin kazanıyolar, hiç de çok gelmiyor. iyi ama çok değil.

benim bildiğim de 7-8 bin kazanıyolar, hiç de çok gelmiyor. iyi ama çok değil.
Doğrudur pratisyen olanlar ortalama o civar kazanıyorlar .
Doktorlukta iyi olan iş süresi . Ayda yalniz 7 gun ise gidiliyor (acil ve komuta da)
Uzman olunursa çok daha yüksek meblağlar alınır.

kriterleriniz çok değişik
kokulara takıntılısınız galiba biraz..
ben evlilik için hazır olmadığınızı düşündüm..
evlilik böyle sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil..

Hayat tarzınıza zıt bir insanı sırf doktor diye evlenilebilir görmeniz tuhaf değil mi?
Muhafazakar değilseniz muhafazakar biriyle nasıl bir ortak hayat kurmayı planlıyorsunuz. Muhafazakarlıl başka bir hayat tipi. Sizinli bambaşka.
Bana olur gibi gelmedi. Ben açıkçası muhafazakar bir hayat sürmeyi düşünmediğimden böyle biriyle takılmazdım.

Ben de kokuya cok takintiliyim.Sizi anliyorum.Dr sizi cekmemis olmaz o is.Sevisemeyecegin biriyle evlilik olmaz kanimca.

Konunuzda bir yığın gereksiz kendini savunma var.Oncelikle net olarak doktor olana maddi açıdan olumlu bakıyorsunuz bunu bi itiraf edin.Maddiyat yatak odasina girince banknotla mutluluk sağlamaz. Ayrıca evlilige cok da yakın degilim derken niye yine inkar resmen evlenmek için çaba var ortada resmen.
Namaz kılmak bir arti degildir son olarak genelleme saçma olur.Her namaz kılan ruhen kılmıyor şeklen kılan ama içi kötü olan da var.

Niye yolun sonuna gelmişsiniz de sadece iki seçeneğiniz kalmış , birinden birini tercih etmek zorundasınız gibi düşünüyorsunuz? İkisi de tam olarak istediğiniz kişi değil. O zaman önünüze bakın. Daha milyonlarca seçenek var.

Şimdi birincisi maddi olarak ölümlü baktığımı zaten inkar etmiyorum. Olumlu kriter açısından meslek belirtmenin nedeni statü ve maddiyat. Ikincisi, evliliğe yakin degilim dememin nedeni tüm kriterlerime maddi manevi uyanbiri çıkmamış olması karşına. Yoksa bunu bulsam niye evlenmiyim. Iki yıl sonra 30 olucam. Doktoru bu durumdan üstünü çizmeye gönüllü olmamaminnedeni görece iyi biri gibi durması ve ileride duygu anlamında birşeyler yaşayabilir miyim düşüncesi.

İnsan hayatının en önemli dönüm noktası evliliktir bu kararı vermek zor en önemlisi benim için doğru bir eş olacak mı düşüncesi
Eğer niyetiniz ciddi anlamda evlenmekse tabi bir anda olabilecek bişey değil bi süre gözlemlemeniz konuşmanız lazım. Eğer siz ben ilk görüşte elektrik alamasam bile mantığım ağır bastığı için zamanla alabilirim diye düşünüyorsanız doktorla bi süre görüşebilirsiniz ama yok ben ilk görüşte hoşlanmazsam hayatta olmaz diyenlerdenseniz o iş zaten olmaz. Öbürüne karşı duygusal bi yakınlığınız olmuş sanırım ama bence yaştan ziyade karakteri ,mesleği ,evliliğe bakış açısı vs gibi düşünceleri ne boyutta bunları bilmek gerekir
Evlilikteki en önemli şey anlaşmak zaten hem duygusal bağ olmalı hemde mantığına uymalı

Kanaatim ikiside olmaz...siz evlilik fikrinde acele etmeyin..Sizin hazır olmadığınızı düşünüyorum

TEN KOKUSU isimli konunun sahibesi olaraktan net söyleyebilirim ki olmaz.Bende de olmadı işte.Konforlu yaşicaz derken ruhsuz yaşamaya aday olabiliyoruz.Yok ben sevmedim bu ruhsuz işi.Doktorluk seçim için bir kriter olmasın.Yatak odasında meslek filan olmuyor.Adam iyi olunca evlenilecek adam da olmuyor.Oysa sevsek etkilensek diğer tüm kriterleri olur gözüyle görmeye başlıyoruz.Etkilenmediğin adamla devam etme.Bir cümle kurmuşsun ben de aynını hissettim bu teni kokan adamla.KARAMSARLIK! çünkü bize bir heyecan vermediği gibi enerjisi karanlık geliyor.Neden bu saçma işe gireceksin ki? Sen neden kendini zorladın mutlu hanım dersende benim durum biraz daha farklı,malum yaş geldi 40 a. E çocuğumda var.Bu yaştan sonra aşk senin neyine dedirtiyor bazen hayat.Benim ki öyle olduğu halde kabullenemedim.Sen hiç kabullenme.Neyine gerek?

Bence ikisi de olmaz. Birini sevmiyorsun, diğeri evlilik için uygun biri değil. Sevmediğin insanla sirfnmantik için asla evlenme.. ilerde sorunlar çıkınca , ki. Her evlilikte illa ki çıkar. Sevmediğin birine katlanamazsin

Namazına niyazında kibar efendi duruşuna aldanma. Daha 1-2 kez gördüğün bir adamın ideal eş olabilecegine inanma. Yıllarca görüşüp evlendiğinde bile adamın içinden bir başka adam çıkıyor. Ya zaman ver belki birşeyler hissedersin ya da boşver. Dığer çocuk bana hiç olmaz gibi geldi. O daha büyümemiş bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…