Annelereeee acillll

Kizlar ben 10 ocakta oldum en son 31 ocakta lekeleme geldi çok üzüldüm adetnoldum diye ama devamı gelmeyince sevindim açıkçası ama ara ara hala geliyor bunu da 3 subat saat 3 gibi yaptım ama çizgi var mı ben hayal mi görüyorum

Evet çizgi görünüyor canım hangi marka bu

var yerleşme kanaması bebiş kendine yer yapıyo

var yerleşme kanaması bebiş kendine yer yapıyo
Yaaaaa kurban olurum sanaqqq inşallah gülüm yani 6 aylik evliyim ilk böyle bisey başıma geldi mesela biz 4 kiziz annemin sadece adeti gecikmiş yaşamamış yerlesme kanamasi ama başka bir markadan yaptım az önce onda silik çizgi hiç yok

ben hep +med di qalıba ben hep onla yaptım hiç yalniş çıkmadı. çizgi varsa var zaten adetde olmamışsın yerleşme benım annemde ablamdada olmamış ama bende oldu hep ☺

ben hep +med di qalıba ben hep onla yaptım hiç yalniş çıkmadı. çizgi varsa var zaten adetde olmamışsın yerleşme benım annemde ablamdada olmamış ama bende oldu hep ☺
Hani ama yerlesme kanamasi uzun sürer mi kişiden kişiye farklılık gösterir mi kirmizi adet kanı yok ara ara geliyor 4 gündür ama çok az ve hep altımda özür dilerim.bir ıslaklık var bugün de felaket bir bas agrisi var

bende 3 4 gün oldu ama az oluyodu adet zannettım aynı baş agrısı aynı karın agrısı ama kan az grlıyodu rengıde acık kırmızı ben hiç anlamadım her halde bi problem var az oldu bu sefer dedim sonra baktımkı mıdem rahatsiz test yaptım aboo doktora gittim daha bi şok 7 haftalık sana kısmet

Ya senin ağzından bal damlıyor resmen kac yaşındasınız siz

Ama ben 10 ocakta oldum sanmıyorum o kadar olacağını bu kadar kısa sure de olmusmudur onu da Bilmiyorum

Mutlaka haberdar et kuzum

Aaay kızlar sizi görünce bende heyecanlandım ella içmiştim sonrasında çok pişman oldum bu ay adetimde çok az geldi iki üç gün sürdü belki yerleşme kanamasıdır inşallaaahh hamile olduğumu öğrenince strese giriyorum en azından keşkee kalsamda bilmeseeemm

Pozitif görünüyor inşallah doğrudur sağlıkla alırsınız kucağınıza

Allahim kalbini biliyor gönlüne göre versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…