- 3 Şubat 2025
- 19
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi esra112345
-
Tamam gülüm öğleden sonra çıkar bende ekran görüntüsü yüklerim inşallah hersey yolunda olur ve hamileyimdirMutlaka haberdar et kuzum
Ya senin ağzından bal damlıyor resmen kac yaşındasınız siz
am aen az 5 haftalık olurAma ben 10 ocakta oldum sanmıyorum o kadar olacağını bu kadar kısa sure de olmusmudur onu da Bilmiyorum
İnşallah kzum hamilesindirTamam gülüm öğleden sonra çıkar bende ekran görüntüsü yüklerim inşallah hersey yolunda olur ve hamileyimdir
Yarın bakıp yazicam gülümMarkası neydi ilk attığınız fotoğraf ta ki gebelik testinin
Kızlar hayırlı geceler sizce ikisi de yalancı pozitif olabilir mi (artimed)Yarın bakıp yazicam gülüm
İnşallah gülümam aen az 5 haftalık olur
Artimede yalancı çıkabiliyor diye duymuştum ama pozitif bence yarın başka marka dene yada uğraşma direk kan ver derimmmmKızlar hayırlı geceler sizce ikisi de yalancı pozitif olabilir mi (artimed)
Randevumu bekliyorum ama freely de böyleArtimede yalancı çıkabiliyor diye duymuştum ama pozitif bence yarın başka marka dene yada uğraşma direk kan ver derimmmm
Ayyyyy bence hamilesin gülüm hadi inşallah bana da dua et dualarım seninle.rabbim kalbine göre versin inşallahRandevumu bekliyorum ama freely de böyle
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah mucizelerinden mahrum bırakmasınAyyyyy bence hamilesin gülüm hadi inşallah bana da dua et dualarım seninle.rabbim kalbine göre versin inşallah
Insallahhhhh gülüm.Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah mucizelerinden mahrum bırakmasın
Amin inşAllah güzelimInsallahhhhh gülüm.
İnşallah gülüm
Artimed se yalanci olabilir başka marka yap artimed daysdoctor freely alma başka alKızlar hayırlı geceler sizce ikisi de yalancı pozitif olabilir mi (artimed)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?