• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
simdi 2 yas siniri varya onun mantigi neki msela diyelim birinin cocugu 4 yasinda yarismaya katildi kim nerden bilcek ki 2 yasdan fazla diye anlamadim:confused::KK64:
Hamilelik takvimimiz var mesajlarımız anne gruplarımız var canım ama 2 yaş sınırlaması kendim katılamayacağım diye demiyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın sakın ama tecrübeli anneler de katılması için sınır kalkabilir belki diye düşünüyorum çünki yeni ek gıdaya geçiyor ve anneler panik oluyor ne yapacağını şaşırıyor ki bizde yaşadık çoğu zaman araştırarak öğrendik çoğu şeyi

Ayyy tam da ek gida zamanimizdi harika oldu bu nevom 😍😍

Ama maalesef bebegim alerjik herseyi yiyemiyoruz:KK43: bana da fikir olur birseyler öğrenirim.ek gida zamani geldi ama hala baslayamadim cesaretim yok.kabiz olur diye korkuyorum :KK43: ama yinede bebegimin ilk mamasiyla katilmak istiyorum bende.hadi hayirlisi 😍😍
Tamam canım bekliyoruz hayırlı olsun:KK68:Korkma canım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur:)

Hamilelik takvimimiz var mesajlarımız anne gruplarımız var canım ama 2 yaş sınırlaması kendim katılamayacağım diye demiyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın sakın ama tecrübeli anneler de katılması için sınır kalkabilir belki diye düşünüyorum çünki yeni ek gıdaya geçiyor ve anneler panik oluyor ne yapacağını şaşırıyor ki bizde yaşadık çoğu zaman araştırarak öğrendik çoğu şeyi
yeni uye olanlarda var onlarin biseyi yok burda.
haklisin bencede cunku benim kizim 9 aylik 3 aydir ek gidadayim sizin kadar bilgili olamam bencede yas sinir olmamaliydi belkide boyle dusunmus olabilir kazen abimiz bazilari cok tecrubelidir ozman yarismada hep onlar ön planda olabilir oyuzden 2 yas siniri koymus olabilir🤔

Back