- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
yanlislikla attim benn ayyAnam maşallahpek tatlılar nazar değmesin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlislikla attim benn ayyAnam maşallahpek tatlılar nazar değmesin
![]()
Gitti canım ama ben gördüm ikizler maşallah nazar değmesinanaa ben ozelden arkadasa resim atcagma bura atdim yaasilindimi acabaa sildim ama gitimi
![]()
cok saol cnm. ❤ yok ikiz degiller ayni resimden iki tane eklemisim ayni yaniGitti canım ama ben gördüm ikizler maşallah nazar değmesin![]()
Ay valla ikiz sandım ben yan yana görünce anlayamadım hiçcok saol cnm. ❤ yok ikiz degiller ayni resimden iki tane eklemisim ayni yaniiykide ikiz degil 1iyle zor bas edyom ikiz olsaydi düsünemiyom
![]()
Belki şartları belirlemek 2 ayı bulurKüçük 4 aylık büyük 2buçuk yaşında o yüzden ben de uymuyorum canım![]()
bende bura eklendigini gorunce bi an noldugnu anliyamadimAy valla ikiz sandım ben yan yana görünce anlayamadım hiç![]()
Hamilelik takvimimiz var mesajlarımız anne gruplarımız var canım ama 2 yaş sınırlaması kendim katılamayacağım diye demiyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın sakın ama tecrübeli anneler de katılması için sınır kalkabilir belki diye düşünüyorum çünki yeni ek gıdaya geçiyor ve anneler panik oluyor ne yapacağını şaşırıyor ki bizde yaşadık çoğu zaman araştırarak öğrendik çoğu şeyisimdi 2 yas siniri varya onun mantigi neki msela diyelim birinin cocugu 4 yasinda yarismaya katildi kim nerden bilcek ki 2 yasdan fazla diye anlamadim![]()
Ayyy tam da ek gida zamanimizdi harika oldu bu nevom
Burda takılırken bildirim geldi öyle gördüm canım denk geldibende bura eklendigini gorunce bi an noldugnu anliyamadimgözünden birsey kacmiyor bi sen gordun
![]()
Tamam canım bekliyoruz hayırlı olsunAyyy tam da ek gida zamanimizdi harika oldu bu nevom
Ama maalesef bebegim alerjik herseyi yiyemiyoruzbana da fikir olur birseyler öğrenirim.ek gida zamani geldi ama hala baslayamadim cesaretim yok.kabiz olur diye korkuyorum
ama yinede bebegimin ilk mamasiyla katilmak istiyorum bende.hadi hayirlisi
![]()
Ondan etiketlemedim:)Küçük 4 aylık büyük 2buçuk yaşında o yüzden ben de uymuyorum canım![]()
Sagolasin nevosum,insallah katılacağımTamam canım bekliyoruz hayırlı olsunKorkma canım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur:)
Bol şans diliyorum:)Yarışmaları takip ediyorsanız az çok nasıl bir konu açacağınızı bilirsiniz:)Evet ysrin sebze alıp başlayacağım inşallahlütfen şans dileğin
♥
Merakla bekliyorumSagolasin nevosum,insallah katılacağım![]()
yeni uye olanlarda var onlarin biseyi yok burda.Hamilelik takvimimiz var mesajlarımız anne gruplarımız var canım ama 2 yaş sınırlaması kendim katılamayacağım diye demiyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın sakın ama tecrübeli anneler de katılması için sınır kalkabilir belki diye düşünüyorum çünki yeni ek gıdaya geçiyor ve anneler panik oluyor ne yapacağını şaşırıyor ki bizde yaşadık çoğu zaman araştırarak öğrendik çoğu şeyi