- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Yavrum ya küvezde kaldılarmı :)Eve geldiklerinde 1300 gr lardi korkuyodum altlarini alirken kirarim bacaklarini falan diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum ya küvezde kaldılarmı :)Eve geldiklerinde 1300 gr lardi korkuyodum altlarini alirken kirarim bacaklarini falan diye
1 aylik klomen hapi tedavisiyle hamile kaldim canimsorması ayıp doğal yollarla mı üçüzler?
Kaldilar tabi tam 21 gun.cok zorlu bi surectiAllah premature annelerinin yardimcisi olsunYavrum ya küvezde kaldılarmı :)
Gunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
boyle sabahdan yazdına göre cok hayacanlsin cok güzül sumum ve taiiflerden biri sende bence 3 arbayı kacırma şansı sendeGunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
can sende 3 tanemi allah baışlasln1 aylik klomen hapi tedavisiyle hamile kaldim canim
Kaldilar tabi tam 21 gun.cok zorlu bi surectiAllah premature annelerinin yardimcisi olsun
Tesekkur ederim balimsabah yazayim ki aksama pek yazamam yarin koye dugune gidiyoruz aksam hazirlanicam falanboyle sabahdan yazdına göre cok hayacanlsin cok güzül sumum ve taiiflerden biri sende bence 3 arbayı kacırma şansı sende
Aslinda 4 tane ucuz oglanlar bi de kizim varcan sende 3 tanemi allah baışlasln
Tesekkur ederim balimsabah yazayim ki aksama pek yazamam yarin koye dugune gidiyoruz aksam hazirlanicam falan
can allah analı babalı böyütsün ya sana kahraman anne madlyonu dusuyor 3zleri taşmakda zor büyutmükde bir kizin var ya 3leri karisdıyormusnkiAslinda 4 tane ucuz oglanlar bi de kizim var
bi bakimProfildekiler benim ogluslar teyzeleri
Maşallah allah nazarlardan korusun cann cok şirin gözüküyorlarProfildekiler benim ogluslar teyzeleri
Allah bagislasin canım normal yolla mı oldular genetik aileden mi geliyo 3 üz ne güzel bende istiyorumNormal canim.zaten ucuzler erken doguyo o yuzden kucuk oluyolar.benimkiler 32.haftalik dogdular.biri 1500 gr ikisi 1600 gr
Gunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
boyle sabahdan yazdına göre cok hayacanlsin cok güzül sumum ve taiiflerden biri sende bence 3Gunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
sona kaldına göre patlatacaq bi tarf ve sununm yapacaksin kendını sonamı sakladın kizbugün katılabiliyoruz sanırım Nevreste abla? ben de bir gün yarışmalara ilk günler katılabilirim inşaallah
Bakamiyozki kapalıProfildekiler benim ogluslar teyzeleri
tabi kızım bana bu alemde sunumcu ve tarifci alimiyon derler hepinizi tek geçerimboyle sabahdan yazdına göre cok hayacanlsin cok güzül sumum ve taiiflerden biri sende bence 3
sona kaldına göre patlatacaq bi tarf ve sununm yapacaksin kendını sonamı sakladın kiz
Normal canım hemen görünmüyor kazen onaylayinca geliyor artıkarkadaşlar önceden konuyu açtığımda kilitli de olsa ben görebiliyordum şu an baktım konum yok göremiyorum acaba güncellemeden sonra mı böyle oldu yoksa ben bir şeyleri yanlış mı yaptım?
Ben de gecen bi sasirdim konu bi anda kayboluncaarkadaşlar önceden konuyu açtığımda kilitli de olsa ben görebiliyordum şu an baktım konum yok göremiyorum acaba güncellemeden sonra mı böyle oldu yoksa ben bir şeyleri yanlış mı yaptım?
Normal canım hemen görünmüyor kazen onaylayinca geliyor artık
iyi bari yalnız değilmişimBen de gecen bi sasirdim konu bi anda kaybolunca