- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Anam bırak katılsın kırmızı yastık kılıflarını biraz daha görelimNerden tutsam elimde kaldı
Hahahaha
ödül büyük dedi o yüzden takıldımHahahahabize bir paket bez de yeter
25 30 mu hangi devirdeyiz kız en büyük ağlar büyük işteödül büyük dedi o yüzden takıldım
tabi bez de olur.
onlar bi paketi 25-30 liraakullu araba 300-500 tl
bi paket bez dedin o yüzden25 30 mu hangi devirdeyiz kız en büyük ağlar büyük işte150 den aşağı yok biraz da mamaydı ıslak mendil desen 300 500 olur
Prima alsınlar canıımmbi paket bez dedin o yüzden
evybaby kullaniyoruz biz.
biraz ucuz ama biz toptan paket aldik 300-500 tl indirimden almiştik. 5-6 ayda gidiyor
O da güzel olur canım deli gibi bk bezi alırım@orkidekaramelKirmizi pabuc
Kızlar bence e-bebek hediye çeki tarzı bir hediye olsun isteyen istediğini alsın nasıl ama
O da güzel olur canım deli gibi bk bezi alırım
En çok sana lazım deseneHalinize şükredin valla benim iki oğlum da bezli her gün bir çuval bez atıyorum çöpe
hele bi de 2 si de hastaysa, anne de uykusuz ve başı çatlıyosa tey tey teeeyyyyy teheyyyBir de iki tane olunca vay o evin haline
Huniyi getirinhele bi de 2 si de hastaysa, anne de uykusuz ve başı çatlıyosa tey tey teeeyyyyy teheyyy
tam o kıvamdayım :)) mazlumu getirin banaağğğHuniyi getirin
Allah kolaylık versin canımtam o kıvamdayım :)) mazlumu getirin banaağğğ
Amiinnn canım cümlemize inşallah..Allah kolaylık versin canım
prima çok pahalı.Prima alsınlar canıımm
Bizim bebenin popoliki çok hassas olmadı diğerleriprima çok pahalı.tasarruf gerekli biraz
hımm pişik kremi kullaniyorum sudocrem :) çok memnunum.Bizim bebenin popoliki çok hassas olmadı diğerleri