- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
Üçüz mü gerçekten (konuya ortadan daldığım İçin yanlış mı anlıyorum)3 tane sabi kresdeler buyuk sabi evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçüz mü gerçekten (konuya ortadan daldığım İçin yanlış mı anlıyorum)3 tane sabi kresdeler buyuk sabi evde
Eki Görüntüle 2254407
Oğlumun bu gün ki menüsü en sevdiği yemeklerden 3 yaşına girecek bu arada
Sağolasın canım neden ki Besleyiciliği önemli çeşitli yemese de olur istemiyorsa eğer. Tuna da önce sevdiği yemeği yer bitirir aslında özel bi çaba harcamadım çeşitli yesin diye evde ne pişerse ondan yiyor öğlende 3 ymk kaşığı kuru fasulye o kadar da bulgur Pilavı yarım kasede yoğurt yedi. her zaman bitirmiyor tabi koyuyorum önüne ne kdar yerse acıkınca kendisi istiyor ztnAfiyet olsun Tunoşuma ❤ Salih asla 2 çeşit bir arada yemiyor biliyor musun? Makarnaysa tek makarna köfteye tek köfte
Sağolasın canım neden ki Besleyiciliği önemli çeşitli yemese de olur istemiyorsa eğer. Tuna da önce sevdiği yemeği yer bitirir aslında özel bi çaba harcamadım çeşitli yesin diye evde ne pişerse ondan yiyor öğlende 3 ymk kaşığı kuru fasulye o kadar da bulgur Pilavı yarım kasede yoğurt yedi. her zaman bitirmiyor tabi koyuyorum önüne ne kdar yerse acıkınca kendisi istiyor ztn
Anladım canım doğrudur yaa yemek derdi çocuk olunca hiç bitmiyor Allah kolaylık versin ilerde düzelir belkiSalih için hepsi ayrı öğün oluyor mesela saat 12 de yoğurt 2 de pilav 4 te köfte şeklinde az az ve sık sık yiyor yani. Evde tüm günüm onu yedirmekle geçiyor küçük bebekten çok onunla uğraşıyorum resmen.
Aslında az az sık sık beslenmesi daha uygun olabilir. Benim ortanca da öyle. Sorun şu ki acıktığı anda hemen bişeyler yedirmezsem meyve suyuyla vs. geçiştirmeye çalışıyor.Salih için hepsi ayrı öğün oluyor mesela saat 12 de yoğurt 2 de pilav 4 te köfte şeklinde az az ve sık sık yiyor yani. Evde tüm günüm onu yedirmekle geçiyor küçük bebekten çok onunla uğraşıyorum resmen.
maşallahEki Görüntüle 2254407
Evet canim gercekten üçüzÜçüz mü gerçekten (konuya ortadan daldığım İçin yanlış mı anlıyorum)
Maşallah canım Allah bağışlasın herkese nasip olmaz.Evet canim gercekten üçüz
Kasık tutuşa bak yaEki Görüntüle 2254407
gösteriyorum ama o öyle tutacakmışK
Kasık tutuşa bak ya
Çok tatlı annesi maşallah zamanla normal tutargösteriyorum ama o öyle tutacakmış
Amin cok tesekkur ederimMaşallah canım Allah bağışlasın herkese nasip olmaz.
Kaç yaşındalar
Canım bizim yarışma yıllardır hep bu düzendeNevreste nevo katilim ve oylama icin olan sure cok fazla degil mi?karismaz mi makarnalarin oylamasi ilekatilim suresini ve oylama surelerini kisaltip makarnanin oylamasi baslayana kadar bitirilse daha duzenli olmaz mi?ne cok soru sordum
Maşallah canımAmin cok tesekkur ederim
3 yaslarini bitirdiler subatta
Sizin üçüzleriniz mi var? MaşâAllah.. Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşâAllah..Amin cok tesekkur ederim
3 yaslarini bitirdiler subatta
Benden iyi sponsor olur ama hediye olarak yer bezi cilit bang falan yollarimCanım bizim yarışma yıllardır hep bu düzende
Ayda bir kategori düzenleniyor: )
Ama sen sponsor olursan 15 günde bir yaparız
Maşallah canım
Evet canimSizin üçüzleriniz mi var? MaşâAllah.. Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşâAllah..
Ne yapcaksin kulagima fisildaSali yapmayi dusunuyorum tarifimi ben de