- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Birlikten kuvvet doğar canımeyvah eyvah !!
Benimkine de el atsan ne güzel olur
Olsun ben halilarimi temiz görmek istiyorum motive oluyorum temizlik icinOhoo halılar yıkanana kadar on yüz milyon kere yine kirlenip dağılır
Canım dolapları hallet bence sonra verirsin halıları , halılar kolay süpürüp silcen sonra sercen..Olsun ben halilarimi temiz görmek istiyorum motive oluyorum temizlik icin
Ben de halılar en son temizlenecek yoksa benim için yine kirlidirOlsun ben halilarimi temiz görmek istiyorum motive oluyorum temizlik icin
Canım dolapları hallet bence sonra verirsin halıları , halılar kolay süpürüp silcen sonra sercen..
Ben halilarin hepsini kaldiriyorum bikerede canım onlar yikamadan gelene kadar temizligimi bitiriyorum en son onları serip Ohhh cekiyorumBen de halılar en son temizlenecek yoksa benim için yine kirlidir
Senin yaptığın da iyimiş canım..Ben halilarin hepsini kaldiriyorum bikerede canım onlar yikamadan gelene kadar temizligimi bitiriyorum en son onları serip Ohhh cekiyorum
Öyle alıştırdim kendimi yoksa içime sinmiyo yaptığım işSenin yaptığın da iyimiş canım..☺
Öyle alıştırdim kendimi yoksa içime sinmiyo yaptığım iş
O da mantıklıBen halilarin hepsini kaldiriyorum bikerede canım onlar yikamadan gelene kadar temizligimi bitiriyorum en son onları serip Ohhh cekiyorum
Ayyy canım ya çok isterdik ama dukkan kapattık zararına sattık geç kaldın başka zaman artikKatila bile bulurum sanki
Ayyy canım ya çok isterdik ama dukkan kapattık zararına sattık geç kaldın başka zaman artikbak temizlik var hadi çıkalım
Ya gitsene kızım senin çocuk liseye başladı biliyom ben bak mizikcilik yapmabana ne bana ne katilicam iste
Ya gitsene kızım senin çocuk liseye başladı biliyom ben bak mizikcilik yapma
Ola biluuYa gitsene kızım senin çocuk liseye başladı biliyom ben bak mizikcilik yapma
Iyi be katil ama sunum yapmiyoz burda tencereden çek resmiOla biluuben hala mama veriyorum belkim bebelere ne malum
Olur zati pek sevimli tabak canaginiz kalmadi malum bebeler ucuz kirip doktulerIyi be katil ama sunum yapmiyoz burda tencereden çek resmi
Ayyyyy anneye bak 3 dene sabi evde aç o yarışmalarda geziyoOlur zati pek sevimli tabak canaginiz kalmadi malum bebeler ucuz kirip doktuler
3 tane sabi kresdeler buyuk sabi evdeAyyyyy anneye bak 3 dene sabi evde aç o yarışmalarda geziyo
Nerden tutsam elimde kaldı3 tane sabi kresdeler buyuk sabi evde