Sütünüzü sağıp dökün. Sonraki sütünüzü emsin.. ellerinizi de domatesle ovalayın acısını alır
Şimdi sağıp dökün ki bebek uyanana kadar sütünüz dolsun. Hurma yiyin bol su için biraz da uyuyun hem tatlanır hem de sütünüz bol olur.. ceviz de koyarsanız hurmanın içine daha vitaminli olur :)Şimdi mi sağıcam emzirmeden önce mi?
Oyyy süt kokulu mistir oooo.. çok özledim bebek kokusunu benim için koklayın olur mu? Allah sağlıklı hayırlı uzuuunn ömürler versin acısını göstermesin annesi..38 günlük
Şimdi sağıp dökün ki bebek uyanana kadar sütünüz dolsun. Hurma yiyin bol su için biraz da uyuyun hem tatlanır hem de sütünüz bol olur.. ceviz de koyarsanız hurmanın içine daha vitaminli olur :)
Oyyy süt kokulu mistir oooo.. çok özledim bebek kokusunu benim için koklayın olur mu? Allah sağlıklı hayırlı uzuuunn ömürler versin acısını göstermesin annesi..
hayır canm birsey yapmana gerek yok ben diyetisyenim . lohusaykende acıda yedim etkilemiyor . merak etme.
Alerji falan yapabilir isilik gibi dökebilir. Emme vaktine kadar sağıp dökün sütü sürekli.38 günlük
Öyle sütebgeçmek gibi bir durum vardsa emzirene kadar ne kadar sağarsanız kardır. Bir de süte geçtiğinden eminmisiniz. Bir tatsanız anlaşılır bence. Yada bu gecelik bebeğe uygun bir mama verin hiç riske girmeyin.Şimdi mi sağıcam emzirmeden önce mi?
Canım keşke biberin acı olduğunu anladığın gibi hemen süte karışmadan sağıp bebeğe içirmek için ayırsaydın. Belki hala yapabilirsin. Süte ne kafar sürede geçiyor acaba? ,sen sağ ve bekletirken sütü bir araştıraz önce biberi doğrayıp geri kalan kısmını ağzına attım ve neredeyse çiğnemeden yuttum. Aptalım aptal. Biber öyle acıymış ki şu an ellerim ve dokunduğum her yer cayır cayır yanıyor. Ve ben emziren anneyim! Kayınvalidemin sözüne güvenip biberi acı değil diye denemeden yutuverdim aptallık bende. Üzerine bir dolu reçel yedim, ama acı biber sütten çocuğa geçip canını yakıyormuş. Napıcan ben şimdi? Bebeğim 6-7 gibi uyanıp emmecek. Çok acil bildiğiniz bir şeyler varsa tavsiye verebilir misiniz?
hayor canım merak etme .birsürü sey yazıyor bilimsel gercekliği kanıtlanmıs degilGoogledan baktım orda sütten geçer bebekte karın ağrısı ağlama yapar falan yazıyo diye telaş ettim