Sardenya inşallah okudun mesajımı. Sütlerini dökme.
hicçbir şey olmazaz önce biberi doğrayıp geri kalan kısmını ağzına attım ve neredeyse çiğnemeden yuttum. Aptalım aptal. Biber öyle acıymış ki şu an ellerim ve dokunduğum her yer cayır cayır yanıyor. Ve ben emziren anneyim! Kayınvalidemin sözüne güvenip biberi acı değil diye denemeden yutuverdim aptallık bende. Üzerine bir dolu reçel yedim, ama acı biber sütten çocuğa geçip canını yakıyormuş. Napıcan ben şimdi? Bebeğim 6-7 gibi uyanıp emmecek. Çok acil bildiğiniz bir şeyler varsa tavsiye verebilir misiniz?
tebrıkler kadını ıyı korkutmayı başarmışsınkizim kac aylikti tam olarak hatirlamiyorum ama ek gidaya baslamamistik henuz urfaya misafirkige gittik disarda yenek yedik bende agzima bir biber atmamla geri cikarmam bir oldu yutmadim dahi ama perisan oldum gunduz ogle yemegindeydik aksam yemekten sonra kizim bayilma derecesinde fenalasti doktora yetistirdik apar topar inanilmaz gazi olmustu biberden dolayi ki bizim buralarda sut veirken aci yenmemesi gerektigi bilinen birseydir cok aci tuketilen bir memlekette olmama ragmen sut veren kadin aci yemez dikkat eder gece yine kizim cok kotu oldu sabaha kadar 2 kere daha hastaneye gittik sizede cok gecmis olsun ins sorunsuz atlatmissinizdir geceyi
Pardonda kadinin korktugunu hangi yorumundan cikardiniz ben yorum yaptigimda olayin ustunden en az 10 saat gecmisti zaten olan olmustur ki 2 cocuk annesi cocuk gelisim uzmaniyim cocuklariMin doktoruda ozellikle aci baharatli tursu gazli icecek vs tuketmememi soylerlerdi siz nasilki tecrubelerinizi paylasiyorsaniz bende ayni sekilde tecrubemi paylastim sizin sorun yasamamis olmaniz herkesin yasamayacagi yada benim yasamis olmam herkeSn yasayacagi anlamina gelmez lutfen usLubunuza biraz daha dikkat edintebrıkler kadını ıyı korkutmayı başarmışsın
bende emzırırken hızlı gızlı yedim acıyı ızın vermezlerdı ama hıc bırsey olmadı
Evet doğru. Aşırı beslenen bebekler yeşil, mukuslu hatta kanli kaka yaparlar. Bunun pek bilmiyorlar çocuklara test vs yapıp o bir sürü işkence yapiyorlar.Kakanin yeşil olmasi sut fazlası diye biliyorum, fazla beslenen bebeklerde oluyor diye biliyorum..