Anneler yardım edin lütfen!

hanifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
46
3
86
İstanbul
Merhaba anneler
Oğlum bugün 19 günlük oldu. 3 gündür beni zorluyor. İlk günlerde 2 saate bir uyanıp, 15-20 dakika emer, altı temiz, gazı yoksa mışıl mışıl uyurdu. Şimdi çok emiyor, 19 günlük bir bebek aralıksız 4-5 saat emebilir mi? Dinlene dinlene emiyor, arada uyuyakalıyor, yatağına alıyorum çığlık çığlığa ağlıyor, gecem gündüzüm birbirine girdi. Doymuyor mu acaba? Şimdiden teşekkürler.

canım doyup doymadığını bezine bakarak anlıyabilirsin dolu doluysa doyuyodur yenidoğan
bebekler uyuyarak emerler ama 4-5 saat çok fazla bir süre acıkması için aradan belli bir süre geçmesi lazım en azından iki saat bu şekilde emme bebeğe gaz yapar gazındanda ağlıyor olabilir aralıklı ve düzenli emzir her emzirmeden sonra uyusada omzuna yatır gazını çıkar belki daha rahat edersin güle güle büyüt bebeğini

ewet cnm capris doğru sölemiş 4 5 saat çok fazla 2 saate bir emzirisen hem bebeğin hemde sen rahat edersinn çok zor wallahii benimki 2.5 aylık oldu hala uyuma problemi yaşıyorum ara ara allah yardımcın olsun cnm...

canım bebin bebegimde öyleydi ilk zamanlarr hiç memeden ayrılmak istemiyordu ama büyüdükçee düzelir merak etmee benimki çok düzene koydu uykusunu emmesini biraz zorlanacaksın ama büyüdükçe düzelir inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…