Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

Deniz bence hiç öyle düşünme,gayet hoş görünüyorsun!
Ela nın da hiç umrunda değil,foto mu çekiliyor ne:umursamaz:

http://i0907.hizliresim.com/2009/7/28/3293.jpg
ewet bu fotoda da bir kez daha fark ettim ki dışarı çıkmak için ööle hevesliyim ama vakitsizim ki aynaya bile bakamıyorum görünüşüm artık 4.5. planda falan hayatım da neyse estetiğe ihtiyaç kalmadan toparlarım inşallah delikafadulden

Çok tatlısınız. Bu arada kanguru rahat mı? Sıcak olmuyor mu?

varoşların gülü ve sokak çocuğu

Siz de çok tatlısınız. Can artık pek benzemiyor oğluşuma saçları pek uzamış. Ama gözler çok güzel. Arkadaşına çok üzüldüm Çiçek. İçim acıdı. Başın sağolsun.

Veee karşınızdaaa merakla beklediğiniz meraklı misafir ve kuzusuuuu!.. opuyorumnanaktan

http://i0907.hizliresim.com/2009/7/28/3293.jpg
ewet bu fotoda da bir kez daha fark ettim ki dışarı çıkmak için ööle hevesliyim ama vakitsizim ki aynaya bile bakamıyorum görünüşüm artık 4.5. planda falan hayatım da neyse estetiğe ihtiyaç kalmadan toparlarım inşallah delikafadulden

varoşların gülü ve sokak çocuğu

maşallah bebişlerede güzel annelerinede :nazar::nazar::nazar:

Çok tatlısınız. Bu arada kanguru rahat mı? Sıcak olmuyor mu?
cnm valla biz çok rahat ettik ama çok uzun süre kullanamıycaz artık belki eylülde de
sonra kaldırcaz tabi 1 saat falan rahat geziyo ela sonra sıkılıyo tabi bir de anladığım kadarıyla onun içinde gezerken bayaa yoruluyo çıkarınca hemen uyuyoo :)) ama bu havada çok sıcak oluyo tabi ancak 12 den önce sabah saatlerinde geziyoruz :)

aay zeyno sende çok güzelsin bebişinde cnm :nazar: maşallah seninkide tosun olmuş kaç kilo bakalım küçük bey

çiçek zeyno meraklı misfir hepiniz çok hoş çıkmşsnz yaaaaa bebişlerede maşallh

aay zeyno sende çok güzelsin bebişinde cnm :nazar: maşallah seninkide tosun olmuş kaç kilo bakalım küçük bey

teşekkür ederiz canım.1 ay önce 6.800 dü.haftaya salı kontrolümüz var.bakalım kaç olmuşuz

ay ne güzel çıkmışsınız manzarada bi harika neresi ora merak ettim ?

sağol arzu. sapanca canım.ben istanbulluyum.o yüzden ankaradan çok sık gidiyoruz istanbula.gidip gelirken hep uğrayalım diyoduk sapancaya ama hep bi aksilik çıktı.arkadaşımızın düğünü oluncada fırsat bu fırsat dedik gittik.çok güzel bi yermiş.görmeyenlere tavsiye ederim

ay zeyno siz ne güzelsiniz öyleeeeeeeeeeee maşallah:)

kızlar çok güzel görünüyorsunuz maşallah
bu nisan analarıda hepsi ayrı güzel

çiçek zeyno meraklı misfir hepiniz çok hoş çıkmşsnz yaaaaa bebişlerede maşallh

zeyno çok guzelsiniz canım bu nısan anaları pek bi hoş

teşekkürler kızlar utandım valla :kedi:

çok güzel çıkmışlar abi kardeş zaten bu dönem kardeşler çok masum görünür abiler yaramaz kısa bi süre sonra tam tersi olurlar ama :))

X