Anneler uyumadan kaç gün yaşarız?

Uyku eğitimi alsaniz

Güncelleme: gece 1 kez mama vermeye karar verdim. Dün 4e kadar 3 kez uyandı. 4 4.30 arası baktık yatmayacak yatağına mama verdik. 7ye kadar uyudu. Sonra uyandı.

Dün ve bugün de öğle uykusunu kendi yatağında yatmaya başladı. Çok şükür omuzda değil.

Yatır kaldır yapa yapa alıştırmaya çalışıyorduk. Dün 1.35 dk uyudu. Bugün 2 saat dolacak 5 dk sonra. Gidip uyandıracağım.
Tabi kolayca yatağına yatmıyor. 3 4 kez yatır kaldır yapıyoruz. Sonunda pes ediyor. Bu 2 saat içinde 1 kez uyandı. Kucakta pış pış yapıp koyduk. Bir kez daha uyandı yatakta biraz süründü sonra kafasını koydu uyudu. Şok içinde izledim kameradan.

Son durum böyle. Memesiz uyumaya alışıyor diyebilir miyiz sizce?

Gündüz uykusunu memesiz tamamen halledeyim. Sonra gece beslemesini 18 aylıkken falan tamamen keserim. Adım adım gitmeye karar verdim

Neden karşısın
Açıklar mısın bilmedigimiz birşey var belli ki

Neden karşısın
Açıklar mısın bilmedigimiz birşey var belli ki
Bütünleştirici veya bütğnleyici uyku eğitimi farklı. Ama diğeri bebekleri çaresizliğe mahkum ediyor. Annesi için ağlayan bir bebek ve bu güven ihtiyacını karşılamayan bir anne var ortada. Eşimle vazgeçme eşiğindeyiz. Bi miktar para verip kursa giden herkes eğitmen oluyor. Bebeği yatır, elleme, maksimum 50 dk ağlayacak, sonra uyuyacak demişti birisi bize. Bir de yatağı beşik olmalıymış ki kaçamasın. Bebek açısından düşününce güvenli bağlanmayı zedeleyem korkunç bir durum. Bebek ağlarken sadece 5 dk bir 10 sn sırtını okşama hakkımız varmış. Kalanında bebek ağlıyor yatakta. Pış pış demek vs yasak. Bu uygun gelmedi bana

5 aylık bebeğim var doğduğundan beri uyku problemi yaşıyoruz. Konunuz ilgimi çekti bana hep 1 yaşta düzelir diyorlardı da demek ki başka başka problemler çıkıyor sonrasında da annelik delilik
Yalan o. Düzelmiyor. Ama biz 1 haftada yol katettik. Yatağında gündüz tek uyumaya başladı en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…