- 3 Mayıs 2015
- 13.336
- 48.784
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Hayır. Ne zaman konu açsam nickinde evhamlı sen çok evhamlısın deniyorduEvet benim ayyy bin pişmanım yaaa sen pişman olmadığın mı değiştirdin diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır. Ne zaman konu açsam nickinde evhamlı sen çok evhamlısın deniyorduEvet benim ayyy bin pişmanım yaaa sen pişman olmadığın mı değiştirdin diye
Hahahahha ben süre dolunca anında geri döneceğim eskiye . Bu arada sana aşırı üzülüyordum yaaa kendime daha çok üzüldüm şuanHayır. Ne zaman konu açsam nickinde evhamlı sen çok evhamlısın deniyordu
Sizinde çok zormuş. Allah yardımcınjz olsunMerhaba suan ayni seyleri yasiyoruz bende 15. Aya kadar gece gunduz hep emzirerek yataga yanima alarak uyuttum. O kadar cok uyaniyordu ki uyku arasinda odasindan onu alip gelip uyutmam imkansizdi. Gece uykudan aglayarak uyaniyordum yine mi uyandi diye ya da sabah migren agrilariyla. Bu zamana kadar deliksizi gectim 2 kere uyandigi gece bile olmadi en az 4 5 kez uyanir cogu zaman saat basi
15 aylik oldugu zaman ise basladim, annemler biz gunduz nasil uyutucaz diye cok endise ettiler. Annenin yoklugunu anlayinca oyle guzel uyudu. Gunduz ilk zamanlar bebek arabasinda, yagmurlu soguk gunlerde salincakta, simdi sirtini kasiyarak uyuyabiliyor gunduzleri.
Ama gel gelelim hava 17 30 dan sonra kararinca anne diye evde soylenmeye basliyor ve ben iceri girince anne meme diye basliyor aglamaya. Gece mumkun degil benden baska birinin uyutmasi beni goremeyince de agliyor. Kafasinda kodlamis aksam olunca anne gelecek ve emicem seklinde vazgecmiyor. Ilk zamanlar gece yine memede uyurdu simdi yattigim yerden kucagima ( uzerime yatiriyorum) o sekilde uyuyor. Meme+temas yani nasil duzelicek ne yapicam bilmiyorum 8 9 disi ayni anda cikti simdi cok kotu agzinin ici, 2 yasina kadar gun sayiyorum. Biliyorum ki emmeyince uyuyacak ve babasida uyutabilecek sirtini kasiyarak vs
Konunuzu takipteyim. İşe yarayacağına inandığım nir yöntem olursa deneyeceğim.Ben mememi açıp yanında yatmaya başlamıştım. Ondan da alıştı. Gece bakıyor meme yok
3 senedir yaşıyorum halaHerkese selam
Oğlum 15 aylık. Memeyi emerek uyuyor. Çarşamba günü hem uyku ile memenin ilişkisini kesmek hem de gece beslemesine son vermek istedim.
Gündüz uykusundan bahsedeyim önce.
Artık memede uyutmuyorum
Normalde ayakta dik gezerek uyurdu, sonra da yatırır mememe alırdım.
O yatma anında meme vermezsem asla ama asla yan yatmıyor.
Dik konumdan yayay konuma 5 derece bile eğsek ağlamaya başlıyor.
O yüzden birkaç gündür günfüz uykularının tamamını omzumda uyuyarak geçiriyor
Bu arada asla oturamazsınız. Dolaşmak zorundasınız
Bendeki bel sırt boyun kol ağrısını anlatmama gerek yok.
Şimdi gelelim kabus kısmına. Bu çocuk gece de böyle yapmaya başladı.
Kabus. Resmen geceleri terör.
Mesela bu gece 2ye kadar jykusuz kucakta ben dolaştım. Dayanamadım eşime verdim. 6ya kadar ondaydı. Sonra aldım. 7ye kadar ben dolaştım. Asla oturtmuyor. Ağlıyor. Allahım deli olacağım
Yatağında uyumasını geçtim artık. Bari oturalım. Koltukta zıplıyorum yürüme efekti vermek için. Ama bir yerden sonra anlıyor. 2 gecedir böyleyiz.
Meme ve mama istiyor. Ama girdim bir yola dönemem. Ayına göre iri bir çocuk. Tamamen alışkanlıktan gece meme istiyor.
Ama bendeki vücut ağrıları ve hiç uyumadan dolaşma resmen içimin öfke dolmasına sebep oluyor
Ne yapayım hanımlar? Düzelir mi? O da direniyor galiba, değil mi? Kaç gün daha dayanırım uykusuz? Çok perişanız
Sence hangi olaya daha çok bağlıydı emerek uyku mu ? Gece beslenmesinde mama mıtuce_tuce MaHlass gebito Fistiklicikileta Eymen01 Nosking J joynss
Kızlar yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Bir şey danışmak istiyorum.
Ben hem gündüz memede uyutmayı hem de gece mama vermeye kestim. İki şey aynı anda sizce ağır mu oldu?
Gündüz gezerek uyutup mememe alıyordum. Ağzında uyuyordu.
Gece de bazen mememi açıp yanına yatıyordum. Döne döne emerek uyuyordu.
Bunları yapmasam yani uykuyla emerek uyumanın ilişkisini kessem, ama gece 12 1 gibi bir kez biberonla mama versem sizce mantıklı olur mu?
2 gecedir ayakta dolaşıyoruz çünkü. Asla oturtmuyor bizi ve uyumuyor yerine koyunca.
Yoksa mantıksız mı olur? Çarşambadan beri vermiyorum hem gündüz uyurken meme hem de gece beslemesi. Bu kadar süründüm az daha mı sürünsem acaba belki alışır diye.
Ne diyorsunuz?
Sence hangi olaya daha çok bağlıydı emerek uyku mu ? Gece beslenmesituce_tuce MaHlass gebito Fistiklicikileta Eymen01 Nosking J joynss
Ben hem gündüz memede uyutmayı hem de gece mama vermeye kestim. İki şey aynı anda sizce ağır mu oldu?
Bunları yapmasam yani uykuyla emerek uyumanın ilişkisini kessem, ama gece 12 1 gibi bir kez biberonla mama versem sizce mantıklı olur mu?
2 gecedir ayakta dolaşıyoruz çünkü. Asla oturtmuyor bizi ve uyumuyor yerine koyunca.
Yoksa mantıksız mı olur? Çarşambadan beri vermiyorum hem gündüz uyurken meme hem de gece beslemesi. Bu kadar süründüm az daha mı sürünsem acaba belki alışır diye.
Ne diyorsunuz?
Gündüz emerek memede uyumaya daha çok bağlıydıSence hangi olaya daha çok bağlıydı emerek uyku mu ? Gece beslenmesi
Azaltarak kesmek mantıklı bir anda uyum sağlamıyorlar ama gece beslenmesini kesince sabaha kadar hiçbir şekilde beslenmemeli.. Uyumadan yarım saat önce besleyin, sabah uyanınca iştahlı bir şekilde kahvaltı yapar.tuce_tuce MaHlass gebito Fistiklicikileta Eymen01 Nosking J joynss
Ne diyorsunuz?
Yani Tuğçe diyorum ki gece beslemesini 1 kez vereyim. Ne olacak ki? Memeden kesince düşünürümSence hangi olaya daha çok bağlıydı emerek uyku mu ? Gece beslenmesinde mama mı
Yani gem gündüz hem geceyi aynı anda kesme mi diyorsun?Azaltarak kesmek mantıklı bir anda uyum sağlamıyorlar ama gece beslenmesini kesince sabaha kadar hiçbir şekilde beslenmemeli.. Uyumadan yarım saat önce besleyin, sabah uyanınca iştahlı bir şekilde kahvaltı yapar.
Evet ikisi aynı anda zorlar. Memeyi keserken de aynı azaltarak kesmek daha çabuk alışmasına yardımcı olur. Ama sizdeki sorun bir yandan gezerek emmek ona da başka bir çözüm bulmak gerek.Yani gem gündüz hem geceyi aynı anda kesme mi diyorsun?
Gezerek uyuyor evet. Memede uyumanın yerini gezmek aldı. O zaman gece rüya öğünü vereyim bir kez. Uykusuna devam etsinEvet ikisi aynı anda zorlar. Memeyi keserken de aynı azaltarak kesmek daha çabuk alışmasına yardımcı olur. Ama sizdeki sorun bir yandan gezerek emmek ona da başka bir çözüm bulmak gerek.
Yok, bir şey olmuyor.Bugün eğitim vardı ama diş de çıkarıyor. Erteledik. sema çakıcı akçadan alacaktım. Haftaya ertelendi. Ama 1 hafta daha çıldırırım uykusuz
Önce memeyle olan ilişkiyi kesip, sonra gece beslenmesine odaklanmak aşama aşama olacağından daha iyi olur bence. Gece normalde uyanma sıklığı nasıl bilmiyorum ama rüya öğünü olarak mamayı verip, onu da kademe kademe miktarı azaltarak kesin diye okumuştum.tuce_tuce MaHlass gebito Fistiklicikileta Eymen01 Nosking J joynss
Ne diyorsunuz?
tuce_tuce MaHlass gebito Fistiklicikileta Eymen01 Nosking J joynss
Yoksa mantıksız mı olur? Çarşambadan beri vermiyorum hem gündüz uyurken meme hem de gece beslemesi. Bu kadar 3 senedir yaşıyorum ha
Bence gece 1 kez mama ver sen . Uykuya geçerken de ne yap ne et yanına uzanarak uyut . Öyle kucakta vs olmazzzz . İyice bu düzene alışınca mamayı kesersin . Kademeli git . Zaten ben gece 1 kez emzirsem uyku olayı karışacak diye sabırlı olup tamamen memeyi bıraktırdım . Bak hep kısım kısım gitYani Tuğçe diyorum ki gece beslemesini 1 kez vereyim. Ne olacak ki? Memeden kesince düşünürüm
Ama o da emerek uyumaya giriyor mu?çünkü gece vereceğim. YAni gündüz memede uyutmamayı etkilet mi? Yine meme vermem gece. 1 biberon mama