Anneler uyumadan kaç gün yaşarız?

Ikisini birden kesmeye calismayin. Gece beslenmesini ya da memede uyutmayi secin önce birini, sonra digerini birakin. Iki zevkini birden elinden aliyorsunuz çocuğun ayni seyleri yasadim 3 cocukla cok iyi anliyorum sizi. Yorgunluktan emerek uyuttum 2.yi sonra tembellik ettim 3.de de devam ettim ama 15 20 gün sonunda emmeden yatakta kendi basina uyutmayi basardim, öyle de devam etti. Siz ki cocuk gelisimini iyi bilen biri olarak aslında durumu pekistirdiginizi siz de biliyorsunuz. Ben de işin icindeyim ama anlik zorunluluklar mecbur birakmisti. Sonra rahatladım,darisi size

Bende böyle kurtuldum geçen sene evimizi ayırdık kışın sobalı odada yer yatağı serdik ninni açmadım ama sarıldım ne zaman ağlasa tıpışlayıp ben burdayım dedim sarılıp Bi süre sonra uyudu şimdi çoğu zaman kendisi uyuyo bazen anne gel diyo yanına yatınca sarılıyo uyuyo en azından beni uyutmamazlık yapmıyo

Benimkinin kolay olduğunu kim söyledi ki ?
Tam 3 gece sabaha kadar avazı çıktığı kadar ağladı mesela boğazı kızardı ağlamaktan . Arkadaşım aynı şeyi yaptı bebek 2 günde ağlamadan bıraktı kurtuldu . Seçenek sunuyoruz ama şu var seçenek sunarken de her durumu düşünmek lazım her çocuk bir değil

Bende ilk 3 gün filan ninni açmıştım çünkü çok kötüydü birde yalnızdım destekçim yoktu . Üzerine üzüntümden Mastit oldum.kucağımda çocuğu zapt edecek durumum bile kalmamıştı göğsümün acısından ilaç kullandım .

Ben zaten 2 yaşına kadar ilk önce gezerek uyumayı bıraktırdım memede uyuyordu sonra memeden kesince hata ettim tekrar gezdirerek uyuttum sonrada zaten memeyi bırakmıştı kışında o şekilde gezerek uyumayı bıraktırdım

Her çocuk bir olmadığı için en iyisini anne bilir dedim zaten.Denesin bakalım hangisi iyi gelecek.

Konu sahibesininki gerçekten zor diye siz katogerize ettiniz. Sizinki de kolay değilse zaten benim dediğime çıkıyorsunuz çocukların çoğu zor zaten..

Ben konu sahibini başka bir üye ile karıştırdım sanırım profil resimleri aynı o üyenin bebeği zordu hemde çok zordu . O üye isim değiştirdi zannettim sanırım o değilmiş .

Bildiğim kadarıyla çocuk gelişimi ya da okul öncesi mezunu..
Diğer üye ne mezunu şuan bi düşündüm ama aklıma gelmiyor . Tüm hamileliği yatarak geçirmişti annesi eşi bakmıştı üyeye sonra bebek anneyi çok yoruyor geceleri vs uyumuyordu gibi şeyler aklımda kaldı

Riskli gebelik ve sonra anneye yapışık bebek Bu tür örnekler de çok var ve bence genel olarak 3 yaşına kadar her şey anne için zor..

Riskli gebelik ve sonra anneye yapışık bebek Bu tür örnekler de çok var ve bence genel olarak 3 yaşına kadar her şey anne için zor..
Evet üye çok zorlanıyordu hep okuyorduk oradan aklımda kalmış benim de

16 aylıklar
Benimkilerden biri de bu aralar 4.30 gibi uyaniyor istisnasiz her sabah
Yataktan alana kadar ağlıyor yanıma yatirinca uyuyor
Artık uykuya yanımda dalmak istemeye başlayınca bu böyle gitmez diye müdahale etmeye karar verdim

Yataklarına bırakıp çıkıyor musunuz peki

Benim bebeğim de 14 aylık. Bu ara yenidoğan gibi meme emiyor geceleri. Dün gece çok kötüydü mesela 20 sefer uyanmışızdır. Bir önceki gece ise rahattı. Meme vermeyim gece diyorum bas bas bağırıyor ağlıyor. Annem burada o yatıştırmaya çalıştı yok olmadı. Napıcam bilmiyorum

Gece de emerek uyuyor. O sebeple gecebeslemesini de kestim. Diğeri kafa karışıklığı. Gece memeyle uyumasına izin var ama gündüz yok. Girdik bir yola artık umarım olur.
Pekişiyordur değil mş ya? Bir yerde vazgeçer diye umuyorum

Muhtelif evhanlı hatun mu?
O benim kız
Bebeğim huy olarak zor değil
Sadece benim hamileliğim zordu
Sonra bebeğimde tortikollis çıkfı
Onun dışında gece uykuları 1 yaşına kadar iyiydi
Bilinci yerine gelmeye başladıkça uykular bozuldu
Yoksa ağlama huyu yaramazlığı yeme problemi vs vs yok çok şükür
Kolay bebek değil ama zor bebek de diyemem

Ben mememi açıp yanında yatmaya başlamıştım. Ondan da alıştı. Gece bakıyor meme yok

Heee evet bak sensin tanıdım nick değişmiş benimde değişti algımda hep bebek zor kalmış yaaa pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…