- 3 Mayıs 2015
- 13.338
- 48.786
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Gece beslemesini bire düşürmüştük zaten öncesinde.Hem gece beslenmesine son vermeniz hem beslenme-uyku ilişkisini aynı anda kesmeniz krizlerin çok daha büyük olmasına sebep olur
Kademeli gitmeniz daha iyi olur
Bugün eğitim vardı ama diş de çıkarıyor. Erteledik. sema çakıcı akçadan alacaktım. Haftaya ertelendi. Ama 1 hafta daha çıldırırım uykusuzUyku eğitimi? Melis keşan ya da ağlatmayan başka eğitmenler? Ya da kundak uyku falan?
15 ayda gece beslenmesine gerek yok yatmadan 1 2 saat önce mama mı veriyorsunuz verin. Kalkarsa gece su verin. Bu şekilde aşılır..Gece beslemesini bire düşürmüştük zaten öncesinde.
Nasıl geçti peki? Ay azıcık bak minicik mini minnacık eğsem ağlıyor. İlla dik duracakKaç ay öyle kaldım hatırlamıyorum ya da hatırlamak dahi istemiyorum 2 saat uyuyordum sadece
Not: benim oğlanın uyumama sebebi gazdı.
Evet gerek yok diye kesmek istedim. Su mu vereyim? Su versem yatağına yatar umarım15 ayda gece beslenmesine gerek yok yatmadan 1 2 saat önce mama mı veriyorsunuz verin. Kalkarsa gece su verin. Bu şekilde aşılır..
Yanımızda biri olmazsa geçmiyor birine emanet edip uyuyun birkaç saatNasıl geçti peki? Ay azıcık bak minicik mini minnacık eğsem ağlıyor. İlla dik duracak
Gündüz emmeden uyutup gece meme verirsem anlamı olmaz. İstediğim şey uyumak için emmem lazım fikrinden koparmak aslındaKademeli gitmek daha iyi oluyor azaltarak önce emmeden uyusa daha sonra da gece beslenmesi kesilse daha iyi . Ben memeyi bıraktırdığım zaman sabaha kadar deliksiz uyuyacak zannettim herkes öyle söyledi şuan 34 aylık ve hala deliksiz uyumuyoruz neden anlamıyorum gerçekten
Eşime emanet ediyorum ama hergün 3 4 saat vücut o kadar ağır bebeği saatkerce taşımayı atlatamıyor. Dinlenemiyorum. Beynim uyuyorYanımızda biri olmazsa geçmiyor birine emanet edip uyuyun birkaç saat
Sadece meme de kalmak istiyorsa yapacağınız tek şey bu.. Acıktığı ya da susadığı için emmiyor çünkü güvenli alanı orası olduğu için istiyor..Evet gerek yok diye kesmek istedim. Su mu vereyim? Su versem yatağına yatar umarım
Ben ikizlerime uyku verdim ona rağmen gece uyanıp ağladıkları, sabahın köründe kalktıkları oluyorKademeli gitmek daha iyi oluyor azaltarak önce emmeden uyusa daha sonra da gece beslenmesi kesilse daha iyi . Ben memeyi bıraktırdığım zaman sabaha kadar deliksiz uyuyacak zannettim herkes öyle söyledi şuan 34 aylık ve hala deliksiz uyumuyoruz neden anlamıyorum gerçekten
Bugün 6da kaldırdım artık. Daha fazla omuzda taşıyamadım. Baktım oturtmuyor beni. Uyan barş dedim. Sabrım zorlanıyor evet.Ben ikizlerime uyku verdim ona rağmen gece uyanıp ağladıkları, sabahın köründe kalktıkları oluyor
Biz bile kaç yaşında insanlarız her gece deliksiz uyumuyoruz
Ara ara uykularının bölünecegini kabullenmek lazım ama sabahlara kadar uyumamaları da bir yerden sonra insanın sabrını zorluyor
Tek şey memede bırakmak mı su vermek mi? Kafam durduSadece meme de kalmak istiyorsa yapacağınız tek şey bu.. Acıktığı ya da susadığı için emmiyor çünkü güvenli alanı orası olduğu için istiyor..
Sadece gündüz değil her iki uykuya geçerken de bu işi 10 gün içinde halledersiniz bence . Yani başka yolu yok maalesef yada böyle ağlayacak . Benim gece beslenmesini kesmeme sebeplerim vardı haklı sebebdi hemde . Emerek uyumayı da psikolojik açıdan başaramadığımdan yapamadım. Daha sonra 22. Ayda tamamen emzirmeyi bırakarak ve 3 gün durmadan geceleri ağlamasını durdurmaya çalışarak geçirdim.Gündüz emmeden uyutup gece meme verirsem anlamı olmaz. İstediğim şey uyumak için emmem lazım fikrinden koparmak aslında
Taşımayın yürümüyor mu yorun yürüsün birazEşime emanet ediyorum ama hergün 3 4 saat vücut o kadar ağır bebeği saatkerce taşımayı atlatamıyor. Dinlenemiyorum. Beynim uyuyor
Kaç yaşındalar ? Ben tam uyku eğitimi değil ama ilk uyku düzeni yaptım ilk 2 sene böyle gitti sonra memeden kurtarıp uyanına oturup uyutmaya başladım . Hep benzer saatlerde uyanıyor mesela 04:00 gibi gece 2 kere kesin kalkıyor artık geriliyorum benBen ikizlerime uyku verdim ona rağmen gece uyanıp ağladıkları, sabahın köründe kalktıkları oluyor
Biz bile kaç yaşında insanlarız her gece deliksiz uyumuyoruz
Ara ara uykularının bölünecegini kabullenmek lazım ama sabahlara kadar uyumamaları da bir yerden sonra insanın sabrını zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?