Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok bnde tiskindirmeden kestim.. Onu tamemen kestikden snra koydm o hic gormediİlk defa duydum bunu. Öyle olunca emmek istemedi mi nasıl olsa süt yok diye yoksa kestikten sonra mı koydunuz ağrı olmasın diye
Ben de deneyeceğim bunu. Hiç duymadım bunu çok bilinmeyen bir şey mi yoksa ben mi duymadım acaba. Neyse sizin meşgul etmeyeyim söz verdiniz akşam detayları istiyorum =))Yok yok bnde tiskindirmeden kestim.. Onu tamemen kestikden snra koydm o hic gormedi
Çok ilginç gerçektenNaneler bitmeden hemen kes banada basda cok sacma gelmisdi ama hayretler icinde kaldim naneyi buzdolabinda beklet 1 2 saat biraz sapli sekli bir iki demet koy gogsune arada degistr yenilerni koy sutun bole damarindan cekildigini hissediorsn resmen
Yok artık maşallah kızınıza bu kadarı çok olgunca. O kadar büyük bir beklentim yok benim=))Ben de bu konudan cok cekiniyordum. Meme bağımlısı bir kızım vardı. 23 aylık bu arada.
Bir gün oyuna daldığında 21,00 a kadar emmediğini farkettim. Hemen yara bandı yapıştırdım.
Meme istediğinde acıp "annecim, memeler uf oldu doktor artık büyüdüğünü abla olduğunu ve emmemen gerektiğini söyledi" dedim. "Peki" dedi. Her istediğinde acıp gösterdim artık iyileşmeyecek diye.
Ne ağladı, ne sızladı. Çok olgun karşıladı :)
O gün bu gün ben de rahatım o da.
Edit; bu arada cocuklar zannettiğimizden daha akıllı ve anlayışlı. Konuşmak herseyin cözümü. Memede uyuyan kızım artık kendi kendine uyuyor. Sırtını kaşıyorum, masal anlatıyorum. Gece de bir sıkıntısı yoksa, susamadıysa hic uyanmıyor.
Bir de nasıl cesaretinizi topladınız bir anda? Ben 20aylıkken kesecektim 4ay geçti üzerinden =)Ben de bu konudan cok cekiniyordum. Meme bağımlısı bir kızım vardı. 23 aylık bu arada.
Bir gün oyuna daldığında 21,00 a kadar emmediğini farkettim. Hemen yara bandı yapıştırdım.
Meme istediğinde acıp "annecim, memeler uf oldu doktor artık büyüdüğünü abla olduğunu ve emmemen gerektiğini söyledi" dedim. "Peki" dedi. Her istediğinde acıp gösterdim artık iyileşmeyecek diye.
Ne ağladı, ne sızladı. Çok olgun karşıladı :)
O gün bu gün ben de rahatım o da.
Edit; bu arada cocuklar zannettiğimizden daha akıllı ve anlayışlı. Konuşmak herseyin cözümü. Memede uyuyan kızım artık kendi kendine uyuyor. Sırtını kaşıyorum, masal anlatıyorum. Gece de bir sıkıntısı yoksa, susamadıysa hic uyanmıyor.
Yok artık maşallah kızınıza bu kadarı çok olgunca. O kadar büyük bir beklentim yok benim=))
Bir de nasıl cesaretinizi topladınız bir anda? Ben 20aylıkken kesecektim 4ay geçti üzerinden =)
Ben de tam hazırlıklı olarak kescem. Azaltıyorum şuan için. Ev temizliği yemek ütü yani hiçbir işim olmayacak çünkü olacakları tahmin edebiliyorum ama inşallah ben de sizin aldığınız gibi bir tepki alırım =) Çok özendim şuan size =))))Ben de 4 ay kadar düşündüm :) Cok zorlandım cünkü aramızda farklı bir bağ olmuştu.
O gün kararlı da değildim, birden icimden geldi. Ama cidden maşallah cok olgun davrandı. Ben üstümü basımı paralar zannediyordum :)
Bence bu işin hazırlığı yok. Yıllar önce bir arkadaşım söylediğinde gülmüştüm, küçücük cocuk nasıl "tamam" deyip bırakır diye ama doğruymuş :)Ben de tam hazırlıklı olarak kescem. Azaltıyorum şuan için. Ev temizliği yemek ütü yani hiçbir işim olmayacak çünkü olacakları tahmin edebiliyorum ama inşallah ben de sizin aldığınız gibi bir tepki alırım =) Çok özendim şuan size =))))
Valla kesmeye özendiriyorsunuz=)Bence bu işin hazırlığı yok. Yıllar önce bir arkadaşım söylediğinde gülmüştüm, küçücük cocuk nasıl "tamam" deyip bırakır diye ama doğruymuş :)
Azaltamadım ben mesela. Calıstığım icin zaten akşamları görüyor. Azaltma imkanım yoktu.
Yalnız söyle birşey oldu. Benden uzaklaşır, küser diye cok korkuyordum ama memeyi kestiğimden beri daha bir yakınlaştık. Daha cok sarılır öper sevgisini belli eder oldu.
Kesin kesin :)Valla kesmeye özendiriyorsunuz=)
Yok boş boş emmeye devam eder :) Olayı süt değil cünkü meme :)Prolaktin baskilayici kullansaniz sut yapimi bitse mesela. Umidini kaybedip vazgecer mi acaba.