Kabul ederse takarsınOğlum yok ama nasip olur da olursa sünnet derisini gerdanlık yaptırıp gelinime takacam düğünde .
Ne gibi bir karar verebilir ki bu konuda? Bununla ilgili bir inanış mı var göbek bağında olduğu gibi?Duruyor 1 yıldır daha dursun oğlum büyüyünce kendi karar versin ne isterse onu yapsın size vermediler mi kendiniz mi almadınız
Kizilderili degilse napacak cocuk deriyi?Duruyor 1 yıldır daha dursun oğlum büyüyünce kendi karar versin ne isterse onu yapsın size vermediler mi kendiniz mi almadınız
Biz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
Biraz yaşı büyüsün isterse çöpe atsın isterse bir yere gömsün isterse saklasın ben şu anlık saklıyorumKizilderili degilse napacak cocuk deriyi?
Pilava kattıkBiz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
araştırırım ama evdede çürümeyecek şekilde saklıyorumKök hucre merkezlerinden bilgi al istersen saklanabiliyormuş.
Niye etmesin ayol . Öpsün başına koysun oğluşumun en değerli parçasıKabul ederse takarsın
Gelecegin korkunclu kaynanasiNiye etmesin ayol . Öpsün başına koysun oğluşumun en değerli parçası
En kötü sen takarsınNiye etmesin ayol . Öpsün başına koysun oğluşumun en değerli parçası
araştırırım ama evdede çürümeyecek şekilde saklıyorum
Olacaksa değil zaten olmuşturOglumun derisi kime botoks malzemesi olacaksa haram olsuuuun uymasın yuzune cildine
Oğluşumun en kıymetlisini verince korkunçlu mu oluyomGelecegin korkunclu kaynanasi
Çoğu kişi çöpe at diyor ama saklamak iyiBence de ilerde bir kanla ilgili hastalık olsa kök hücre iyi birşey.
A yok illa o takacak yoksa kökünü de vermem .En kötü sen takarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?