Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede kaldı alıp napcam sünnet derisini kiBiz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
Biz aldık çekmecede duruyor deriHastanede kaldı alıp napcam sünnet derisini ki
Kız napcan ya deriyi göm bari bir yereBiz aldık çekmecede duruyor deri
Duruyor 1 yıldır daha dursun oğlum büyüyünce kendi karar versin ne isterse onu yapsın size vermediler mi kendiniz mi almadınızKız napcan ya deriyi göm bari bir
Afiyet olsunYedik biz pilav yapıp.
Hastanede kaldı doktor atar napacak başka.Sünnet derisini sakliyorlarmi?Ben ilk sizden görūyorum.Biz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
Hastaneler satıyor deriyiHastanede kaldı doktor atar napacak başka.Sünnet derisini sakliyorlarmi?Ben ilk sizden görūyorum.
Bende ilk kez duyuyorum çöpe atıldı tabiki oğlumun ki de . Acaba sizde adet gelenek gibi birşey mi ?Biz geçen sene sünnet ettirdik geçen seneden beri saklıyorum siz ne yaptınız?
Hm ola bilir bazı ünlüler genç kalmak için bebek kani sünnet derisi kullandigi duymuştum.L
Hastaneler satıyor deriyi
Benim bir arkadaşım saklamıştı oğlunun deriyi bende saklıyım dedim o günden beri saklıyorum hastaneler genelde deriyi satıyorBende ilk kez duyuyorum çöpe atıldı tabiki oğlumun ki de . Acaba sizde adet gelenek gibi birşey mi ?
Evet alloblast deniyor bunaHm ola bilir bazı ünlüler genç kalmak için bebek kani sünnet derisi kullandigi duymuştum.
EvetSünnet derisinden botoks malzemesi yapılıyor
Doğru evet kök hücre ameliyati yapıyorlarEvet alloblast deniyor buna
Yollasın Seda sayanın çok ihtiyacı varEltim seda sayana yollayacak