• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Anneler sizde bakar mısınız lutfen

Poyraz berk

qel bebegim (eski hesabımdı)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
105
87
13
30
Merhaba anneler ben istanbulda yaşıyorum bizim yaşadığımız semtte maddi durumu kötü bi hayli kötü bir aile var burayı yeni gördüm bende hemen üye olmak istedim belki yardım etmek isteyen üyeler vardır diye ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ama bir elin nesi var iki elin sesi var sizden istediğim çocuklarımızın küçülmüş giymediği kıyafetleri oynamadii Oyuncakları vererek yardimci olmak isterseniz Size araci/yardimci olmak isterim şimdiden teşekkürler yardımlarının için. ..
Not: 4 küçük çocuğu olan bir ailedir

Merhaba anneler ben istanbulda yaşıyorum bizim yaşadığımız semtte maddi durumu kötü bi hayli kötü bir aile var burayı yeni gördüm bende hemen üye olmak istedim belki yardım etmek isteyen üyeler vardır diye ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ama bir elin nesi var iki elin sesi var sizden istediğim çocuklarımızın küçülmüş giymediği kıyafetleri oynamadii Oyuncakları vererek yardimci olmak isterseniz Size araci/yardimci olmak isterim şimdiden teşekkürler yardımlarının için. ..
Not: 4 küçük çocuğu olan bir ailedir

Merhaba bildigim kadari ile bu site bireysel yardimlar a karsi bazi sorunlardan dolayi sanirim sizin mesaj bolumunuzu de kapatacaklardir cunku daha once bir uye de boyle yardim yapmak icin bebek esyalari alip baska nick ile bu urunleri satmaya calismis o yuzden iyi niyeti suistimal olmasin diye yasak

Merhabalar...
Daha once bir bayan da yardim talebinde bulundu suistimal edilme konusunda bilgilendirenler oldu.Ben dayanamadim ozelden mesaj attim gercekden ihtiyacinizsa Allah ile sizin vicdaniniz arasina ben gonderebilirim diye geri donus yapmadi.Bu yuzden eminim gercek ihtiyaci olanlara ulasilamiyor yazik !

Ben illa yardm edin demiyorum zaten isteyen gelip yaşadıkları yeri görerek kendileri bizzat yardımlarını yapabilirler ben sadece duyurmak istedim lütfen yardım edicek insanlarında önüne geçmeyin belki sizin çocuğunuz suan karnı tok sıcak evinde oturuyo olabilir lütfen biraz daha merhametli olalım yardım edecek insanlarında önlerine geçmeyelim

Bnm oğlum 10 aylık uygunsa kıyafet gönderebilirim ama kargoyu karşılayacak durumum yok :-(

Bnm oğlum 10 aylık uygunsa kıyafet gönderebilirim ama kargoyu karşılayacak durumum yok :-(

Göndermeyin bilip bilmeden... Daha önce oldu burada. Milletten isteyip, sonra özelden satmaya çalıştı topladıklarını...

Konu sahibi, artık bu yardımları belediyeler yapıyor. Hayır çarşıları var. Ben sürekli bağış yapıyorum. Eminim her belediyede vardır. "Bahsettiğiniz tanıdığınız" gidip belediyeye başvursun.

Biz yardim edilmesin diye birsey demedik farketti isen ben sadece uyardim yoneticiler musade etmiyor diye

Yazıkk çok yazık gerçekten hiç diyecek birsey bulamıyorum ben böyle bir toplumda ac da kalan olur soğuktan ölen insanda olur !!!

Yazıkk çok yazık gerçekten hiç diyecek birsey bulamıyorum ben böyle bir toplumda ac da kalan olur soğuktan ölen insanda olur !!!
Siz olayi tamamen yanlis anlamissiniz. Burayi cok iyi bilenler biliyotlar zaten. Yardim edecek olan o cok kisi vardir emin olun. Fakat iyi niyetin kullanildigina o kadar cok sahit olundu ki, insanlar da yardim edecekken edemiyor hale geldi. Olmadi degil oldu, yasanildi yani. Siz de bunu anlamiyorsunuz sanirim.
Olayi vicdansizliga, merhametsizlige baglayacak bir dursanirim.Genelleme yapmayin. Duyurduysaniz gidip gormek isteyen, yardim etmek isteyen yardimini yapar.
Bundan bir kac gun once ben de yardim konusu actim. Cok ihtiyaci olan maddi durumu sifir olan bir aile. Uygun fiyatli urunler aradim. Kargosunu kendim karsiladim. Allah razi olsun ucretsiz gonderen arkadaslar da oldu. Allah yardim etti. Besik bile bulundu..

Arkadaşlar bu konular gerçekten çok ince düşünülmesi gereken konular,Birbirimizi incitmeden fikirlerimizi paylaşalım yapılan yardımların yerine ulaşmaması çok ama cok uzucu,birkaç art niyetli insan çıktı diye gerçek ihtiyaç sahiplerine haksızlık etmek daha da uzucu.Yapılan herşeyi Allah rızası için yapiyoruz bunun icin kaybettiğimiz hiçbirşey yok. Elinizden geleni paylaşın nereye gittiğini,kime gittiğini araştırip arastirmamak size kalmis siz Allah rızası için yapıyorsunuz zaten o yardimlar yerine ulaşmasa da siz bu dünya da da öteki dünyada da kazanıyorsunuz,verdiğiniz art niyetli kişi dusunsun bosverin bu benim nacizane fikrim karşı da çıkabilirsiniz ama bu konuda gerçekten çok ince düşünmek lazım. Rabbim bütün iyiliklerinizi boş cikarmasin inşallah gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşmak onların yüzlerini guldurmek nasip olsun. bu konuda çok doluyum uzun oldu kusura bakmayın

Ben illa yardm edin demiyorum zaten isteyen gelip yaşadıkları yeri görerek kendileri bizzat yardımlarını yapabilirler ben sadece duyurmak istedim lütfen yardım edicek insanlarında önüne geçmeyin belki sizin çocuğunuz suan karnı tok sıcak evinde oturuyo olabilir lütfen biraz daha merhametli olalım yardım edecek insanlarında önlerine geçmeyelim
Beni yanlis anlamayin kimsenin onune gecmek istemem aksine vermek isterim 0-14 ay erkek bebek giysisi var bende ihtiyac karsilarsa gondmek isterim bir de yine burada acilan bir yardim talebi icin kizkardesim istanbulda oyuncak toplamisti baya talepde bulunan kisi almaya gidememis iletisimde koptu sonra o oyuncaklarida gonderebiliriz

Beni yanlis anlamayin kimsenin onune gecmek istemem aksine vermek isterim 0-14 ay erkek bebek giysisi var bende ihtiyac karsilarsa gondmek isterim bir de yine burada acilan bir yardim talebi icin kizkardesim istanbulda oyuncak toplamisti baya talepde bulunan kisi almaya gidememis iletisimde koptu sonra o oyuncaklarida gonderebiliriz

Tabi sevinirim gerçekten eger gerçekten gondericekseniz adres vereyim

Amin inşallah ama gerçekten kötü amaçlı insanları allah ıslah etsin diyorum .

Amin inşallah iste bu yuzden insanlar biran yardim etme konusunda cekiniyor orneklerini gordugumuz icin de benim de tepkim bunaydi yanlis anlamayin sakın hakkınızı helal edin vebalinize girmek istemem

Göndermeyin bilip bilmeden... Daha önce oldu burada. Milletten isteyip, sonra özelden satmaya çalıştı topladıklarını...

Konu sahibi, artık bu yardımları belediyeler yapıyor. Hayır çarşıları var. Ben sürekli bağış yapıyorum. Eminim her belediyede vardır. "Bahsettiğiniz tanıdığınız" gidip belediyeye başvursun.
Ben elimden geleni Allah için yaparım o ister dediği gibi yardıma muhtaç insanlara verir ister günaha girip kendi satışa koyar. İnsanların düşüncelerine saygı duyun kelimelerinizi de seçerek yazın lütfen

3 tane üyeliğiniz var birinin şifresini unuttum demişsiniz ama 3 ile de sitede geziyorsunuz.

Back