Anneler ölmez, sol yanımızda yaşar, ilelebet!

ayy canım çok üzüldüm başın sağolsun (( benim de annem en iyi arkadaşım v eşuan ona bişi olsa naparım diye düşünüp üzüldüm resmen annelerimiz bir tane.

ayy canım çok üzüldüm başın sağolsun (( benim de annem en iyi arkadaşım v eşuan ona bişi olsa naparım diye düşünüp üzüldüm resmen annelerimiz bir tane.

Teşekkür ederim tatlım, uzun ömür versin Allah anneciğine :)

Rabbim rahmet etsin. Ne guzel, güzel hatırlayıp dualar yolluyorsunuz. Çok şükür öyle güzel yürekli bir anneye sahipmissiniz ve de anneniz iyi yürekli bir evlada sahipmiş.
Evet kıymetlerini bilelim hayatta iken...

Annemle aramızın çok çok kötü olduğu bugünler de, böyle bi mesajla karşılaşmak paramparça etti beni
Aynı evin içinde özlemekte var bide!

Allah rahmet eylesin, huzurla uyusun anneciğiniz inşallah..

yazacak o kadar çok şey var ki ama sadece annem yazmak yeterli olur....
acılar paylaşınca azalırmış ya keşke sizinle oturup dertleşek bilsek

yazacak o kadar çok şey var ki ama sadece annem yazmak yeterli olur....
acılar paylaşınca azalırmış ya keşke sizinle oturup dertleşek bilsek

Acılar ortak yoldan, kalpten geçer... Her zaman dertleşebiliriz. Özelden vs yazabilirsiniz... Duygulandım öyle deyince siz...

Ah anneciğim ah (

ben de öyle özledim ki, oturup konuşmak dertleşmek, o gideli beri hayatımızda olan değişiklikleri heyecanla anlatmak isterdim.

Anneciğim derdim ona, biliyor musun ben de anne oldum hani sana daha hamile olduğumu bile söyleyememiştim, kızımız oldu anneciğim ve ona senin ismini verdik

Duymuş mudur acaba, biliyor mu torunu olduğunu diye hep merak eder dururum.

Cennette buluşmak dileğiyle...

sizin benim ve tüm annelerin mekanı cennet olsun inşallah...

Okurken goz yaslarimi tutamadim Allah rahmet etsin mekani cennet olsun melek annenizin

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun anneciğinizin..
Ne kadar güzel bir evlat yetiştirmiş, eminim yaşarken çok fazla gurur duyuyordur..
Yazınızda neyi çok sevdim biliyor musunuz?
Annenizi ne kadar güzel seviyorsunuz
İnşallah benim çocuklarım da büyüdükleri zaman beni böyle sizin gibi severler
Aklımdan bu geçti..
Allah sabır versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…