Anneler ne olur yardım edin?

Bız de gitsek kızım su an 15 aylık kan da cıkar mi acaba yoksa hala yine mi erken bebeker ıcın

bence bu yas grubu icin bosa eziyet, cunku 5-6 yas oncesi testlerin yanlis cikma ihtimali varmis, bize soylenmedi, hem bir suru para harcadim hem de cocuk o kadar cile cekti, kandan deriden bir suru test yapildi.

tabi ki cok cok kotulesirse insan alerjisini bulurum umudu ile yaptiracak mecbur da,
siz burada yazan arkadaslarin onerilerini takip edin bu surecte.

Yediklerinden oldugunu dusunuyorsaniz yeme gunlugu olusturun ve eger ozel bir seyi yediginde alerjisi artiyorsa ona baglidir diye dusunebilirsiniz.

kimyasal cocuklara cok zararli zaten, eger korona sebebi ile daha fazla temizlik yapiyor ve bu temizlikte kimyasal urunler tercih ediyorsaniz o bile sebep olmus olabilir.

Haklısınız cok zor da kalamadıkca su an bu testleri yapmıcam butun arkasınların soyeldıgı onerılerı takip edıcem umarım duzelır. Evet tabıkı temizlik daha da ozenle yapılıyor su an ama cok kimyasallar kullanmıyorum ben kızımdan dolayi

A cok ıyı ınsşallah hep oyle olurlar ya tamamen gecer
bebeklik alerjileri bildigim kadariyla kalici olmuyor
suan lerji yapmasinin sebebi bagirsaklarin o gidayla yeni tanisip reaksiyon vermesinden oluyo 15 gun sonra tekrar denendiginde geciyo genelde
bazilari kalabiliyo tabi

bebeklik alerjileri bildigim kadariyla kalici olmuyor
suan lerji yapmasinin sebebi bagirsaklarin o gidayla yeni tanisip reaksiyon vermesinden oluyo 15 gun sonra tekrar denendiginde geciyo genelde
bazilari kalabiliyo tabi
İnsallah bizim de gecer gercekten kotu bı durum bende yaşıyorum bu egzama sorununu cok fena bısey tabı Allah beterinden saklasın ne diyim. Tabı onun da egzama ise bakalim ama o tarz bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…