- 4 Ocak 2020
- 59
- 10
-
- Konu Sahibi You lost me
Cok tesekkurler tamam koyacağımCanım geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur. Foto ekleyebilirsen daha iyi olur umarım birileri yardım edebilir
Özel hastaneye gidebilirsin heryeri dezenfekte ediyorlar kocakarı yöntemi olmaz burdan söylemeyle çocuk gözünden olur Allah korusunMerhaba tecrübeli anneler... 15 aylık kızımın vucudu cok kuruyor ve kaşınıyor daha once Dr a gitmiştik ve egzama olabileceğini soyledıler krem verdiler ama geçmedi. Haliyle şu virus'den dolayı da hastanelere gidilmez. Şimdi ise 1 haftadır nokta halinde çıkan ve cocugun goz kapağının heryerını neredeyse kaplayan bı kabarıklık çıktı ve büyüyor. Çok korkuyor ve uzuluyorum. Boyle bısey yasayan var mı varsa ne olur yardım edin. En azından bu kotu gunler gecene kadar evde ne yapabilirim bilen var mı gozune zarar vermeyen ne sürebilirım yasayan var mı aranız da?
Geçmiş olsun kuzuya. Doktor egzama dediyse, buna uygun şampuan ve losyon verdi mi? Krem verdi demişsiniz ama sonuçta çocuğun vücuduna değen başka bakım ürünleri de var, onları nasıl ayarladınız? Uygun olmayan hiçbir şeyi kullanmamamız gerekiyor. Benim büyük kızda da bir ara kuru cilt, kızarma sorunu vardı. Doktorumuz La Roche Posay'in losyonunu ve şampuanını vermişti, başka hiçbir şey kullanmadık, 4-5 ay sonra düzene girdi. Bu ürünler reçeteyle satılmıyor, sabun içermediği için gayet zararsız. Kendiniz edinebilirsiniz.
Tesekkur ederim.. Hayır sampuan falan vermedi sadece 2 krem verdi ama hıc faydasını gormedikGeçmiş olsun kuzuya. Doktor egzama dediyse, buna uygun şampuan ve losyon verdi mi? Krem verdi demişsiniz ama sonuçta çocuğun vücuduna değen başka bakım ürünleri de var, onları nasıl ayarladınız? Uygun olmayan hiçbir şeyi kullanmamamız gerekiyor. Benim büyük kızda da bir ara kuru cilt, kızarma sorunu vardı. Doktorumuz La Roche Posay'in losyonunu ve şampuanını vermişti, başka hiçbir şey kullanmadık, 4-5 ay sonra düzene girdi. Bu ürünler reçeteyle satılmıyor, sabun içermediği için gayet zararsız. Kendiniz edinebilirsiniz.
Sanmıyorum egzamaya cok benziyor gibi bende de var cunkı egzamaSu çiçeği, kızamık falan olmuş olmasın çocuk?
1 hafta once ozel hastane ecıle gitmek zorunda kaldık kızım cok ateslendı ve kusuyordu bagırsakta mikrop cıktı ve orda bıze yardımcı olan bı arkadasımız corona olmuş hastanede yatıyor su an korkuyorum gidemedim sımdıÖzel hastaneye gidebilirsin heryeri dezenfekte ediyorlar kocakarı yöntemi olmaz burdan söylemeyle çocuk gözünden olur Allah korusun
Egzama genetik geçiş yapabilir. Sizde varsa çocukta da olması muhtemel.Sanmıyorum egzamaya cok benziyor gibi bende de var cunkı egzama
Insşallah şu gunler gecsın oyle yapacagım cok tesekkurlerEgzama genetik geçiş yapabilir. Sizde varsa çocukta da olması muhtemel.
Yani çözüm önerisi çok ama çocuk olduğu için bişey diyemiyorum. En azından bir eczaneye danışsanız daha iyi olur bence. Şu dönem geçtikten sonra da ufaklığı bir alerji uzmanına götürün. İmmun sistem hastalığı çünkü bu tip şeyler. Dermatoloji kortizonu dayayıp gönderir. Kortizon da anlık çözüm sağlar, ilaçlar bitince başa sarar.
İşte sizin banyoda kullandığınız ürün de egzamayı azdırıyor olabilir. Cildinde sorun varsa kullandığı tüm ürünlerin ona göre seçilmesi gerekiyor. Şuan doktora gidebileceğinizi düşünmediğim için o ürünleri önerdim, bir zararını görmezsiniz. Ama en doğru şey elbette doktora gitmek.Tesekkur ederim.. Hayır sampuan falan vermedi sadece 2 krem verdi ama hıc faydasını gormedik
Banyosunda 1 tek dalin sampunaı kullanıyorum camasır deterjanı da sıvıydı Dr u toz sabun kullan dedi onu kullanıyorum ya bilemiyorum ki yinede cok saolunİşte sizin banyoda kullandığınız ürün de egzamayı azdırıyor olabilir. Cildinde sorun varsa kullandığı tüm ürünlerin ona göre seçilmesi gerekiyor. Şuan doktora gidebileceğinizi düşünmediğim için o ürünleri önerdim, bir zararını görmezsiniz. Ama en doğru şey elbette doktora gitmek.
Oyle yapmaya calısıcam telefonla falan hıc gorusmuyırduk aslında ama ben bulurum bı yolunu cok tesekkurlerÇocuk doktorunuzla iletişime geçseniz? Telefonla maille falan ulaşmaya çalışsanız?
Lütfen hastane hastane gezmeyin. Bir hafta önce diyorsunuz. Siz de Corona ile temaslı olduğunuz için risklisiniz. Çocuklarda Corona ishal kusma ile de gösterebiliyor. Döküntü bile ona bağlı olabilir. Belki siz bile ayakta hafif geçirmiş, hiç şikayetiniz olmadan sizinle ilgilenen kişiye- bir başkasına de geçirmiş olabilirsiniz. Sonuçta durumunuz iyi olduğu için sizinle alakalı endişe edecek bir durum yok ama evde oturmanız en iyisi.1 hafta once ozel hastane ecıle gitmek zorunda kaldık kızım cok ateslendı ve kusuyordu bagırsakta mikrop cıktı ve orda bıze yardımcı olan bı arkadasımız corona olmuş hastanede yatıyor su an korkuyorum gidemedim sımdı
Şampuanı kurutuyor olabilir, baska şampuan kullanın. Oglumunda kuruydu organik şampuan kullandık şimdi mustela kullanıyoruz. O zaman unibayby kullanıyorduk . Hem sac hem vücut icinBanyosunda 1 tek dalin sampunaı kullanıyorum camasır deterjanı da sıvıydı Dr u toz sabun kullan dedi onu kullanıyorum ya bilemiyorum ki yinede cok saolun
Bioderma atoderm serisini öneririm. Bizde de vardı kuruma ve kaşınma sorunu. İyi geldi.Merhaba tecrübeli anneler... 15 aylık kızımın vucudu cok kuruyor ve kaşınıyor daha once Dr a gitmiştik ve egzama olabileceğini soyledıler krem verdiler ama geçmedi. Haliyle şu virus'den dolayı da hastanelere gidilmez. Şimdi ise 1 haftadır nokta halinde çıkan ve cocugun goz kapağının heryerını neredeyse kaplayan bı kabarıklık çıktı ve büyüyor. Çok korkuyor ve uzuluyorum. Boyle bısey yasayan var mı varsa ne olur yardım edin. En azından bu kotu gunler gecene kadar evde ne yapabilirim bilen var mı gozune zarar vermeyen ne sürebilirım yasayan var mı aranız da?