- 20 Mayıs 2019
- 363
- 273
- 30
-
- Konu Sahibi You lost me
Gerçekten ufacık çocuklar hakkında en ufak rahatsızlık hakkında y orum yapmaya çok çekinirim ama uzman bir cildiciyeci bulabilirseniz internetten ona bir resim gönderip detaylı anlatım yapın burda kafanızı bulandırıp bilgi kargaşıklığı olmasınBenim de 20 yasımdan sonra cıktı ve muhtemelen kızımda ki de egzama snaıırm sadece sımdılık goz uzerınde olması baya can sıkıcı resim attım belli olmuyor ya normalde baktığınzda kızın gozu degısmıs
Biraz domatesden suphelenıyorum bakalım uzunca bir sure onu vermıcem. Cok da severgida alerjisi de olabilir
Amin insallah cok saolun.. Bizim Dr da toz sabun kullan dedi sıvı kullanma dedı anlamdım ki cok karısık kafam ya ama bunu da degıstıreyım artk bı cozum bulmalıyım hastane cok ciddi bısey olmadıkca gidemem su an bakalım atastırayım saolun yorumunuz ııcnGeçmiş olsun öncelikle, benim kızımda beş aylık ve alerjik bir bebek. Diğer arkadaşların da dediği gibi lütfen dalin, unibaby, johnsons vs tarzı şampuanları kullanmayın daha da kurutur cildini. Mustela Steletopia serisinin saç ve vücut şampuanı ile yine aynı markanın Balsam kremini kullanıyoruz biz çok iyi geldi, muadili başka ürünler de var iyice bir araştırın. Yine benim doktorumun tavsiyesi toz sabunlar da maalesef bu duruma kötü etki ediyor, organik sıvı deterjan alabilirsiniz ve özellikle kıyafetlerin iç kısmını ütüleyin. Umarım yavrucuğunuz en kısa sürede toparlar
Anladım cok tesekkurler ederim hangi bolume gittiniz acaba?daha erken aylarda oglumda da oldu benzer durum, 6-7 aylikti ilk basladiginda saniyorum,
bir cok alerji testi yapildi ancak o yaslarda cok dogru sonuc vermeyebiliyormus, bizde de sonuclar hep negatif cikti ama sadece alerji ilaclari iyilestirdi.
Egzamasi tamamen gecene kadar alerji kremi kullandik kortizonlu, bunu zaten sadece doktorunuz yazabilir, siz direk alamazsiniz.
Ondan sonrasinda da bizim doktorumuz nemlendirici kullanmasi gerek dedi, @Loreth in yazdigi urunu ve bir urunu daha onermisti ama aklimda degil. Biz La rocke Posayin urunlerini kullandik uzunca sure, cok iyi geldi. Dermatolojik urunler oldugu icin ve cocuklara ozel oldugu icin recetesiz alabiliyorsunuz.
Bittim sabunu muInsta da bir sayfa var sabun satıyorlar ama iyi gelir mi bilmiyorum ben denemedim çünkü.
Bakıcam cok saolunGerçekten ufacık çocuklar hakkında en ufak rahatsızlık hakkında y orum yapmaya çok çekinirim ama uzman bir cildiciyeci bulabilirseniz internetten ona bir resim gönderip detaylı anlatım yapın burda kafanızı bulandırıp bilgi kargaşıklığı olmasın
Evet iyi geliyor diyen de var dene istersen.. sadece alırsan eğer kullandigin zaman gözüne girmesin ona dikkat et göz hassas çünkü kızarmasın.. dediğim gibi ben denemedim kesin iyi diyemem sadece öneri sundum hastaneye gidemiyon diye yoksa öncelik doktorun önerisine gore hareket etmek.. ama bu zaman da hastaneyr gitmek sıkıntıBittim sabunu mu
Anladım cok tesekkurler ederim hangi bolume gittiniz acaba?
domates asiri alerjen tavuk findik fistik 15 gun kesin bakalim gececekmiBiraz domatesden suphelenıyorum bakalım uzunca bir sure onu vermıcem. Cok da sever
Aynen bize de aynı markanın şampuan ve kremini vermişlerdi. Bizde deterjan alerjisi çıkmıştı ama ise yaradı.Geçmiş olsun kuzuya. Doktor egzama dediyse, buna uygun şampuan ve losyon verdi mi? Krem verdi demişsiniz ama sonuçta çocuğun vücuduna değen başka bakım ürünleri de var, onları nasıl ayarladınız? Uygun olmayan hiçbir şeyi kullanmamamız gerekiyor. Benim büyük kızda da bir ara kuru cilt, kızarma sorunu vardı. Doktorumuz La Roche Posay'in losyonunu ve şampuanını vermişti, başka hiçbir şey kullanmadık, 4-5 ay sonra düzene girdi. Bu ürünler reçeteyle satılmıyor, sabun içermediği için gayet zararsız. Kendiniz edinebilirsiniz.
Yazdıklarınız birbirleriyle ne kadar da çelişkili bı tekrar donup okuyun isterseniz. Markete giden gezmeye giden var şu durum da bende mı gideyim? Bızde mı aynı mantıksız davranalım. Biz cıkmıyoruz tek bir kisi ıhyıyaclarımız ve ıs heregı cıkarsa cıkar. Hastaneler de dolu dolu corona var bende saglıgımız ıcın coronayı bahane etmeyeyim ve hastaneye gideyim oyle mı? Ne kadar mantıklısınız. Cok acıl bı durum da zaten gidersin ama evde yapılabilecek bısey varsa neden hemen hastane koşayım neden evladımı ve daha bir cok kisiyi tehlikeye atayım? Soruyorum size ama gerek yok cevabınıza sıızn mantıgınız da olanların cevabına ihtiyacımız yok.Gezmeye gidenler,markete gidenler var. Ama söz konusu sağlık olunca virüs var doktora gidemem oluyor. Sağlık her şeyden önce gelir. Coronayı bahane etmeyin
Cıddıyetın farkında değilsiniz bence su an bakın bugun 37 kısı vefat etmıs 10 bin vaka var ve daha fazlası var. Evde yapabileceğim sımdılık bı onerı bı tecrübe sordum. 15 aylık bebek maske takamaz maalesef ızın vermez zaten cok da korumaz saolun yinede yorum ıcınMaske tak kendine ve çocuğuna doktora götür
Fotograf gonderdık bugun BALMANDOL YAĞ önerildi bu konuda bilginiz var mı acaba? Yanı muayenesi yapılana kadarHemen bir doktoru arayarak bilgi almalısınız. Gerekirse fotoğraf gönderirsiniz.
Yada bildiğiniz özel muayenehanesi olan bir çocuk doktoruna gidebilirsiniz.
TesekkurlerBi ara benim oğlumun kolunda da çıkmıştı tam hatırlamıyorum iki krem karıştırdı biri bephantol du 1 haftada geçti birdaha da çıkmadı.. Eczanelere bir sorun isterseniz..
Cok haklısın cok tesekkur ederırm sorucam bunu daEvet iyi geliyor diyen de var dene istersen.. sadece alırsan eğer kullandigin zaman gözüne girmesin ona dikkat et göz hassas çünkü kızarmasın.. dediğim gibi ben denemedim kesin iyi diyemem sadece öneri sundum hastaneye gidemiyon diye yoksa öncelik doktorun önerisine gore hareket etmek.. ama bu zaman da hastaneyr gitmek sıkıntı