Anneler ne olur yardım edin?

Gerçekten ufacık çocuklar hakkında en ufak rahatsızlık hakkında y orum yapmaya çok çekinirim ama uzman bir cildiciyeci bulabilirseniz internetten ona bir resim gönderip detaylı anlatım yapın burda kafanızı bulandırıp bilgi kargaşıklığı olmasın

Amin insallah cok saolun.. Bizim Dr da toz sabun kullan dedi sıvı kullanma dedı anlamdım ki cok karısık kafam ya ama bunu da degıstıreyım artk bı cozum bulmalıyım hastane cok ciddi bısey olmadıkca gidemem su an bakalım atastırayım saolun yorumunuz ııcn

Anladım cok tesekkurler ederim hangi bolume gittiniz acaba?

Bittim sabunu mu
Evet iyi geliyor diyen de var dene istersen.. sadece alırsan eğer kullandigin zaman gözüne girmesin ona dikkat et göz hassas çünkü kızarmasın.. dediğim gibi ben denemedim kesin iyi diyemem sadece öneri sundum hastaneye gidemiyon diye yoksa öncelik doktorun önerisine gore hareket etmek.. ama bu zaman da hastaneyr gitmek sıkıntı

Gezmeye gidenler,markete gidenler var. Ama söz konusu sağlık olunca virüs var doktora gidemem oluyor. Sağlık her şeyden önce gelir. Coronayı bahane etmeyin

Aynen bize de aynı markanın şampuan ve kremini vermişlerdi. Bizde deterjan alerjisi çıkmıştı ama ise yaradı.

Gezmeye gidenler,markete gidenler var. Ama söz konusu sağlık olunca virüs var doktora gidemem oluyor. Sağlık her şeyden önce gelir. Coronayı bahane etmeyin
Yazdıklarınız birbirleriyle ne kadar da çelişkili bı tekrar donup okuyun isterseniz. Markete giden gezmeye giden var şu durum da bende mı gideyim? Bızde mı aynı mantıksız davranalım. Biz cıkmıyoruz tek bir kisi ıhyıyaclarımız ve ıs heregı cıkarsa cıkar. Hastaneler de dolu dolu corona var bende saglıgımız ıcın coronayı bahane etmeyeyim ve hastaneye gideyim oyle mı? Ne kadar mantıklısınız. Cok acıl bı durum da zaten gidersin ama evde yapılabilecek bısey varsa neden hemen hastane koşayım neden evladımı ve daha bir cok kisiyi tehlikeye atayım? Soruyorum size ama gerek yok cevabınıza sıızn mantıgınız da olanların cevabına ihtiyacımız yok.

Maske tak kendine ve çocuğuna doktora götür
Cıddıyetın farkında değilsiniz bence su an bakın bugun 37 kısı vefat etmıs 10 bin vaka var ve daha fazlası var. Evde yapabileceğim sımdılık bı onerı bı tecrübe sordum. 15 aylık bebek maske takamaz maalesef ızın vermez zaten cok da korumaz saolun yinede yorum ıcın

Hemen bir doktoru arayarak bilgi almalısınız. Gerekirse fotoğraf gönderirsiniz.
Yada bildiğiniz özel muayenehanesi olan bir çocuk doktoruna gidebilirsiniz.

Bi ara benim oğlumun kolunda da çıkmıştı tam hatırlamıyorum iki krem karıştırdı biri bephantol du 1 haftada geçti birdaha da çıkmadı.. Eczanelere bir sorun isterseniz..

Cok haklısın cok tesekkur ederırm sorucam bunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…