Anneler ne olur yardım edin?

Eklentiler

• IMG_20200330_121534.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 86
Göz için buradan tavsiye verseler kullanabilecek misiniz cesaret edip.
Ben dr un bile dediğini yaparken düşünüyorum.

Göz çok hassas ya, yapmayın.
Dr a fotoğraf atma imkanınız yok mu, yada en kötü sağlık ocağına götürün.
Çok geçmiş olsun

Cekme ye calıs tim ama burda cok belli olmuyor beyaz gorunuyor ve şişi belli olmuyor su an burda goz kapagı aslında kabarık ve su na farkettım dıger gozunde de nokta halinde cıkmıs

Anlattığınız şey egzamaya benziyor benim de göz kapağımın üstünde çıkmıştı sınav senesinde. Doktorun verdiği kremle geçmişti ama. Belki farklı egzama kremi deneyebilirsiniz doktoru arama şansınız varsa sorabilirsiniz.

Eger cocugum yuksek ates ve kusma yasamasaydı artı ishal bende bu durum da Dr a gitmezdim oye deıl mı? Ustelık testlerimız yapıldı Allah korusun corona falan değiliz. Bende bu sebeplerden evde cozum arıyorum.

Oyle yapıcm cunkı bu durum da hastanelere gitmek daha tehlikeli

Yanı ılac olarak deıl ama en dogalını hani şu sureci evde atlatmak adına bısey arıyorum Zaten bende bısey bulamadığım ıcın tecrübe edinmiş annelere sormak istedim yoksa tabıkı de cok haklısınız

Sanmıyorum egzamaya cok benziyor gibi bende de var cunkı egzama
Egzama genetik olabiliyor bazen benimde anne sülalemde vardı bir ara bendede gözüktü çocuk yaştayken sonra tatile gidince güneş göre göre geçmişti doktor egzema başlangıcı demişti

Egzama genetik olabiliyor bazen benimde anne sülalemde vardı bir ara bendede gözüktü çocuk yaştayken sonra tatile gidince güneş göre göre geçmişti doktor egzema başlangıcı demişti
Benim de 20 yasımdan sonra cıktı ve muhtemelen kızımda ki de egzama snaıırm sadece sımdılık goz uzerınde olması baya can sıkıcı resim attım belli olmuyor ya normalde baktığınzda kızın gozu degısmıs

Cok gecmis olsun
Benim kizim da cildi cok hassas. Egzama oldu okdr el yikamakdan
Lutfen dalin kullanmayin.
Sadece gozunun ordaki mi kabarcik gibi?
Hangi kremi verdi doktor

Yumısatıcı kullanmadım hıc kızımın giysilerin de ekstra durulma yapacagım tesekkurler edrım

Eger cocugum yuksek ates ve kusma yasamasaydı artı ishal bende bu durum da Dr a gitmezdim oye deıl mı? Ustelık testlerimız yapıldı Allah korusun corona falan değiliz. Bende bu sebeplerden evde cozum arıyorum.
Şuan ki durumunuz için bahsediyorum. Test yapıldı derken Corona bakıldı mı? Bu özel bir test. Burnunuzdan geriye kadar itilip yapılan bir şey.

Cok gecmis olsun
Benim kizim da cildi cok hassas. Egzama oldu okdr el yikamakdan
Lutfen dalin kullanmayin.
Sadece gozunun ordaki mi kabarcik gibi?
Hangi kremi verdi doktor
Cok tesekkurler. Tamam Baska sampuan arayısındayım artk. Sadece gozu deıl cucudunda da var sureklı kasınıyor ama gozunde ki daha da kabarmıs biraz daha farklı vucudu ise kuru kasıntı dan yara oluyor bu şekilde yanı. Kremler advantam ve hamazınc

Şuan ki durumunuz için bahsediyorum. Test yapıldı derken Corona bakıldı mı? Bu özel bir test. Burnunuzdan geriye kadar itilip yapılan bir şey.
Kızıma testler yapıldı bı cok ve neden o hale geldıgı gayet net cıktı bağırsakda mikrop cıktı bu belirtiler de onun sonucuydu. Ayrıca hastnede ki arkadas la temasta falan bulunmadık ustelık komple bastan asagı kendini korumaya almıstı. Onun corona olmus olmasını soylemem baska bir arkadasın ozel hastaneye gıdın demesi ıcın dı yanı orda da varmıs demek istedim biz hastalandık demedim. Cok sukur ne ben ne de kızım ne esim asla bu salgına dair bı belırtımız yok. Ve tabıkide zorunda olmadıkca dısarı cıkmam.

Geçmiş olsun öncelikle, benim kızımda beş aylık ve alerjik bir bebek. Diğer arkadaşların da dediği gibi lütfen dalin, unibaby, johnsons vs tarzı şampuanları kullanmayın daha da kurutur cildini. Mustela Steletopia serisinin saç ve vücut şampuanı ile yine aynı markanın Balsam kremini kullanıyoruz biz çok iyi geldi, muadili başka ürünler de var iyice bir araştırın. Yine benim doktorumun tavsiyesi toz sabunlar da maalesef bu duruma kötü etki ediyor, organik sıvı deterjan alabilirsiniz ve özellikle kıyafetlerin iç kısmını ütüleyin. Umarım yavrucuğunuz en kısa sürede toparlar

daha erken aylarda oglumda da oldu benzer durum, 6-7 aylikti ilk basladiginda saniyorum,

bir cok alerji testi yapildi ancak o yaslarda cok dogru sonuc vermeyebiliyormus, bizde de sonuclar hep negatif cikti ama sadece alerji ilaclari iyilestirdi.

Egzamasi tamamen gecene kadar alerji kremi kullandik kortizonlu, bunu zaten sadece doktorunuz yazabilir, siz direk alamazsiniz.

Ondan sonrasinda da bizim doktorumuz nemlendirici kullanmasi gerek dedi, Loreth in yazdigi urunu ve bir urunu daha onermisti ama aklimda degil. Biz La rocke Posayin urunlerini kullandik uzunca sure, cok iyi geldi. Dermatolojik urunler oldugu icin ve cocuklara ozel oldugu icin recetesiz alabiliyorsunuz.

Insta da bir sayfa var sabun satıyorlar ama iyi gelir mi bilmiyorum ben denemedim çünkü.

Benim de kızım 1 yaşlarında filandı sanırım, alerji testleri ona da yapılmıştı, sonuçta hiçbir şey çıkmadı. Bahsettiğimiz ürünlerin dışında bir de organik çamaşır deterjanı kullandım uzun süre, yumuşatıcı kullanmadım. Yumuşatıcılar da bebekler için zararlı, iyi durulanmadıkları için. Yani kimyasalları olabildiğince aza indirgemek de çözümlerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…