Çocuk Hastalıkları Anneler ne olur bakın konuma.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
turp bal kurunu araştıracağım teşekkürler tavsiyeleriniz için.

kuşlarımız vardi eşim sattı. ama önceden de böyleydi o yüzden kuşlarla ilgisi yok diye düşünüyorum.

sagol arkadasim. çok abartı bir temizlik takimtim yok. pekmez büyüğüne veriyorum ama küçüğü içmiyor çorbaları çoğaltalım inşaallah

iste benim takıldıgım çocuğunda alerjik astim varsa neden bir şeyi yok deniyor yoksa neden astim ilacı veriliyor anlamış degilim. tekrar götürme imkanim da yok simdi. söylediklerini zi dikkate alacagim

iki defa götürdük bizde alerji doktoruna temiz çıkmış sözde ama çok çabuk. sürekli hasta oluyorlar herseylerine bakıldı vitamin eksikligi alerji bağışıklık olsun ama yazdığı ilaç ve kızım hasta olmadığı zamanlar bile gece öksürmesi. istanbula çok uzagiz bir ilçede oturuyoruz şu an maddi olarak da buna gücümüz yok acikcasi.

esimin dediğin göre birşey yok demis butun testler temiz çıkmış. tamam tesekkurler

insanlar çok farkli kırıcı yorum yapıyorlar ben zaten şuan fazlasıyla üzülüyorum iyi bir anne değilim sıkıntı belki bende diye. daha önce bununla ilgili sorduğumda bir arkadaş biz doktormuyuz buraya soruyorsun doktora götür gibi baya konusmustu açıkçası çok üzüldüm o yüzden açıkça belirtmek istedim

sagolun. küçük kızıma bile çok fazla antibiyotik kullandık çok üzülüyorum bu duruma burdaki doğal yöntemleri araştırıp deneyecegim
Ben bu bal karisimini bir yaşındayken sadece sürdüm şimdi hem yedirip hem sürüyorum :) inşallah işinize yarar

elimden geldigince çok kötü olmazlarsa ilaç kullanmıyorum. parfüm pek kullanmiyoruz evde sigara kimse icmiyor

bisküvi almıyorum küçükken koyuyordum ara ara ek gıdada yoğurduna felan paket sütte bazen veriyorum ana okuluna gidiyor beslenmesine koyuyorum bazen
kardeşim eti cicbebe tarzı bisküvi maması yedi 8 yaşınakadar alerjik rinit geçirdi.dünyanın iğnesini antibiyotiğini oldu. daha sonra bu bisküvilerden olduğu kanıtlandı.buna rağmen hala raflarda satılıyor.acaba yapay ne yedikleri için böyle oluyorlar onu anlamaya çalışıyorum.alerji testi yaptırdınız mı bitane vitamin solisyonu diye kaktırıp içinde afrika sardunyası özü olan ismi lazım değil bağışıklık arttırıcı bir solisyon vardı ondan kullandınız mı?

açıkçası uzun zamandır kullanmıyorum. az tukettik zaten ilaç olarak da çinko yazmıştı doktor ikisine onun dışında birsey kullanmiyorum

Alerjiye sebep olan şeyleri dinlemiştim geçen bir video da bizim bagisikligimiz daha sağlam mis simdikilere göre

Bizler paket ki gida tuketmezdik sadece bisküviler den değil paletli olan tüm gıdalar sebep içindeki koruyucular Mahvediyor çocuklarımızı

İki çocuğumda astım küçüğe 2 yaşından önce teşhis konuşmuştu
Gece öksürüğü vardı ve tıkanıyordu
Eğer v...n şurup veya havasını kullanıyorsanız ve rahatlama görüyorsanız astım olabilir
Bizim küçük nefes alırken ötüyordu büyük ise koştuğu zaman nefes alışveri zorlaşıyor sanki aldığı hava ona yetmiyor gibiydi tabi ötmesi falan da oluyordu
Küçükte doktor doktor gezdik hep bronşit dediler ama en son bir kaç gün hastanede kaldık çıktık tekrar yattık yine çıktık ama düzelmedi bende uzmanında iyi bir doktordan randevu aldım teşhis konuldu

Bizde hafif bir grip hafif bir burun akıntısı bile olmuyor akşamüstü burnu akıyorsa gece acildeydik veya sabah hafif olan öksürük gece ağırlaşıyor nefes alması zorlaşıyor acilde hava verilmesi gerekiyordu

açıkçası uzun zamandır kullanmıyorum. az tukettik zaten ilaç olarak da çinko yazmıştı doktor ikisine onun dışında birsey kullanmiyorum
d vitaminlerine baktırdınız mı ?.d vitanini düşük olan insanların bi kısmında bişey olmazken bi kısmı sürekli nezle girip olurlar.

Benim buyuk oglumda oyle sabaha kadar oksurukle uyuyamaz ve kis boyu surer antibiyotikle az topluyoruz geri ayni belliki soguk hava yaramiyor yazin turp gibi kisin curuk. Annelik kolay degil kolay olsa cennet ayaginin altina serilmezdi rabbim kolaylik versin kendimden biliyorum zor bir durum .

Anladım canım peki doktor nabülatör alın dedi mi yazdığı ilaçlar şurup şeklinde mi.Nabülatör şuruptan çok daha etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…