Çocuk Hastalıkları Anneler ne olur bakın konuma.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sizide geçmiş olsun. aynen önemli ama hepsi aynı şeyi söylüyor anlamış degilim.

İyi geceler benim kızım 7yasında dogustan solunum yetmezlıgı vardı ve doğduğundan beri hastane hastane gezdik yattık surekli hava verdiler ve 4 yasında hastım teşhisi koydular ve her kıs sıkısıyo morarma oluo ve okadar hırıltısı oluokı durduramıyoruz bazen bunun tek tedavisi hava astım ılacı da hastım olmayan hastaya verilmez dil altı hapı fıs fıs ve hava kullanıyoruz bunları kullanıyorsanız hastım dır bu hastalık 7 8 yasında biter dediler ama benım kız 7yi doldurdu daha gecmedi gelecekten cok zor bahsetmek cok zor Bi hastalık Allahım butun hasta olanlara şifa versin iyi geceler

sagolun. sizede geçmiş olsun Rabbim hayırlı sifa versin. astımla ilgili başka ilaç yazmamış dediğim sadece toz belkide astim değildir bende bilmiyorum ama en kısa zamanda bütün sonuçları tekrar doktorumuza gosterecegim

Anlattiklarinjza bakilirsa alerjik astim gibi gorunuyor. Bir alerji uzmanina girerej alerji testi yaptirin ve alerjisi her neye ise onu hayatinizdan cikartin. Belli bir yasa kadar gecmeyen alerjik astimlar sonrasinda kalici olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…