ANNELER LÜTFEN CEVAP VERİN AĞLAYARAK YAZIYORUM ÇOCUĞUNUZ NE ZAMAN HİPOALERJİK MAMAYA ALIŞTI

Bilemiyorum çok soğuk da vermiyorum ama ılık da değil öyle içiyor. Ağzına mamayı koyar koymaz itiyor diliyle ama zorla veriyorum onu da kusmuyor karnı tok olsa fazlasını atmaz mi

Size söylediğim gibi dün gece tam 6.5 saat aralıksız uyumuş 2.5 aylık bir bebek için çok fazla bnce uyandirdigimda da sadece 25 ml içti belki uyandırmasam yatacakti daha. Bu gece alarm kuracağım o yüzden
gün içinde 50 ml yapın verin sık sık tadına alıştığında sadece açıklığında yemek isteyecek ve normal yiyecektir . benim bebeğim keşke öyle uyusa 2 buçuk aylık bebek için de fazla değil ben ilk verdiğimde 7 saat uyumuştu çok mutlu olmuştum

Size söylediğim gibi dün gece tam 6.5 saat aralıksız uyumuş 2.5 aylık bir bebek için çok fazla bnce uyandirdigimda da sadece 25 ml içti belki uyandırmasam yatacakti daha. Bu gece alarm kuracağım o yüzden
bebekler stresi hisseder lütfen sakin olun inanın kilosu herşeyi çok güzel . ben de bu yollardan geçtim yemediginde ağladım ama sonunda açıktı bugün 8 saate sadece 60 CC yedi rahatsız ama bebek bunlar böyle böyle büyüyorlar

bende çocuğumu uyandırdığımda 40 CC zorla içiyor ama o isteyip uyandığında 120 CC içiyor o ağlamadan ne zaman versem en fazla 40 CC içiyor ne zaman ki o mama için ağlıyor o zaman verdiğim de normal içiyor tadına alıştıktan sonra istediğinde verin içer.

İnşallah biz de normale döneceğiz. Umarım bebeklerimiz bu alerjik dönemi atlatır Allah yardımcımız olsun

İnşallah biz de normale döneceğiz. Umarım bebeklerimiz bu alerjik dönemi atlatır Allah yardımcımız olsun
bende yaşadığım için söylüyorum 10 gün dut pekmeziyle gündüzleri sık sık yapın verin yapın verin 10 günden sonra açılıp ağladığında verin ne demek istediğimi anlayacaksınız

bende yaşadığım için söylüyorum 10 gün dut pekmeziyle gündüzleri sık sık yapın verin yapın verin 10 günden sonra açılıp ağladığında verin ne demek istediğimi anlayacaksınız
Şuan öyle yapıyorum saat tutuyorum 3 saat 3.5 saat arayla kandırarak oyalayarak veriyorum. Allah razı olsun sabahtan beri sayfa sayfa geziyorum. Sizin sayenizde biraz rahatladım

Şuan öyle yapıyorum saat tutuyorum 3 saat 3.5 saat arayla kandırarak oyalayarak veriyorum. Allah razı olsun sabahtan beri sayfa sayfa geziyorum. Sizin sayenizde biraz rahatladım
eğer ki mamaya alışmadigi için yemiyorsa bu süreyi daha kısa tututun 1 buçuk saate bir yapın verin yemezse bile biberonu ağzında gezdirsin maksat o tada aşina olması ama asla zorlamayın bebeklerin damak tadı yoktur ne verirsek ona göre şekillenir. gece de 3 4 saate bir verin bebekte yatsın sizde dinlenin
Bebeğinizin kilosu çok güzel miletti dinlemeyin onlara kalsa yakanlari kocaman hareket edemeyen bebekler sağlıklı. 1 buçuk kilo doğan bebekler var 1 yaşında 7 kilo olan bebekler var ve doktorlar buna bile normal diyor önemli olan aylık aldığı rakam. 1 buçuk kilo doğan bebek 3 ay sonra 4 kilo olması bile çok güzel gelişim. sizin bebeğiniz gayet güzel ve sağlıklı buna inanabilirsiniz. Ben bunların hepsini yaşadım inanin korkulacak bişey yok bebeğiniz yiyecekte açılacakta o mamayı yemek için aglayacakta ama siz mama verirken sakin olun stresinizi yansitmamaya çalışın bu günler geçecek çok çabuk büyüyorlar bunları gülümseyip kendimi çok yıpratmışım diye hatırlayacaksınız bebeğinizle bol bol sarılın konuşun güldürün sevin Bana sorsanız daha dün doğurdum şimdi 3 aylık ilk iki berbat geçti ama o günlerini bile özlüyorum

merhaba bebeğiniz mamaya alıştı mi

bizimki evolvia ya kilosu çok güzel maşallah siz çevreyi neden dinliyorsunuz ki kilosu gayet güzel ve normal benim çocuğum 4 kilo doğdu 2 buçuk aylıkken 6 kiloydu doktor çok güzel dedi
Merhabalar doktor kontrolünden geliyorum mamamiz değişti evolvia rp1 yazdı. Memnun musunuz acaba benimki henüz gelmedi tadı güzel mi

Merhabalar doktor kontrolünden geliyorum mamamiz değişti evolvia rp1 yazdı. Memnun musunuz acaba benimki henüz gelmedi tadı güzel mi
benim çocuğum çok seçici olmasına rağmen dediğim yöntemle 1 haftada içti ama bebektir arada halla bazen az içiyor bazen çok ama mamayla alakası olduğunu düşünmüyorum

Stres yapmayın. Bol su için ve memenizi sürekli sağın sağın verin. Asla şeker dahi yemeyin, diyetinize uyun. Ama günde 3-4 litre su ve dinlenme bir de şu çöp şişlerdeki kuyruk yağı yiyin. Sütünüz bol bol gelecektir emin olun. O mamaların cidden tadı hiç yok. Kolaylıklar diliyorum

sütten keseli çok oldu maalesef bende bitmeyen rahim enfeksiyonum var tedavi olmaya çalışıyorum ilaçlar falan

Benim bir rahatsızlığım olduğu için sütümü kesmek zorunda kaldım. Zaten içmiyordu

Alfamino kullanıyorduk kilo alımı çok yavaş diye değiştirdi hangi yöntemle yedirdiniz
az ama sık sık yapın verin yemezse bile ağzı o tada aşina olsun ağzında gevelesin dursun onemli değil 1 tatlı kaşığı dut pekmezi de ekleyebilirsiniz benim doktorum önerdi sonra 1 haftaya tadına aşina olunca pekmezi yavaş yavaş kesin ve sadece açıkip ağladığında 120 ml yapın verin hepsini içecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…