Pekmez zarar veriyor gibi verdigim zaman karnindan aşırı ses geliyor.az ama sık sık yapın verin yemezse bile ağzı o tada aşina olsun ağzında gevelesin dursun onemli değil 1 tatlı kaşığı dut pekmezi de ekleyebilirsiniz benim doktorum önerdi sonra 1 haftaya tadına aşina olunca pekmezi yavaş yavaş kesin ve sadece açıkip ağladığında 120 ml yapın verin hepsini içecektir
sizinki dokunuyor o zaman vermeyin bişey koymayın dediğim gibi yapın panik yapıp kendinizi de üzmeyin inanın ki yiyecek alışacakPekmez zarar veriyor gibi verdigim zaman karnindan aşırı ses geliyor.
benimki 4 aylık oldu ne gece ne gündüz uykusu yok sizinki de öyle miPekmez zarar veriyor gibi verdigim zaman karnindan aşırı ses geliyor.
Hayır çok şükür uyuyor doktor da bana aç olsa uyumaz dedi ama gelişimini çok geri buldubenimki 4 aylık oldu ne gece ne gündüz uykusu yok sizinki de öyle misanırım birde toza alerjisi başladı
tabi aç çocuk durmaz belki az yese bile midesini tok tutuyor ek gıdaya geçti mi geçer çocuklar zor büyüyorHayır çok şükür uyuyor doktor da bana aç olsa uyumaz dedi ama gelişimini çok geri buldu
Vanilya şurubu denediniz mi hiç bu mamayı da tutmazsa bir de onu denemek istiyorumtabi aç çocuk durmaz belki az yese bile midesini tok tutuyor ek gıdaya geçti mi geçer çocuklar zor büyüyor
doğal içerikli olsun benimki dokunduVanilya şurubu denediniz mi hiç bu mamayı da tutmazsa bir de onu denemek istiyorum
Alfamino mamayı yakın tarihli aldığımız için vermemişler. Sıkıntı çıkmış çok yorucu bir süreçdoğal içerikli olsun benimki dokundu
yeriniz neresiAlfamino mamayı yakın tarihli aldığımız için vermemişler. Sıkıntı çıkmış çok yorucu bir süreç
Nerde bulabilirim acaba hangi marka kullandınızdoğal içerikli olsun benimki dokundu
Mersinyeriniz neresi
Başka mama kullansanız aynı içerikte belki onu sever?10 belirti varsa 10 da vardı çocukta normal mama içince şikayetleri başlıyor bu mama iyi geliyor ama tadı çok kötü diye içmek istemiyor bir nevi aç
Evolvianin tadı berbat yine kendi mamama döndüm alfamino idare ediyor yineyeriniz neresi
bebeklerin damak zevkleri yoktur ne içerse ona göre gelişir hemen vazgeçme derim evolvia güzelde besliyor yinede sen bilirsinEvolvianin tadı berbat yine kendi mamama döndüm alfamino idare ediyor yine
Alfamino mamaya vanilya koydum içti hangi marka vanilya kullanıyordunuzMamanız ne?
Neocate vanilyalı kullanıyorduk tadını seviyordu bizimki. Birkaç tane denedikten sonra onda tutturduk.
Siz hangi mamaları kullandınızMamanız ne?
Neocate vanilyalı kullanıyorduk tadını seviyordu bizimki. Birkaç tane denedikten sonra onda tutturduk.
Siz hangi mamaları kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?