• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNELER LÜTFEN CEVAP VERİN AĞLAYARAK YAZIYORUM ÇOCUĞUNUZ NE ZAMAN HİPOALERJİK MAMAYA ALIŞTI

az ama sık sık yapın verin yemezse bile ağzı o tada aşina olsun ağzında gevelesin dursun onemli değil 1 tatlı kaşığı dut pekmezi de ekleyebilirsiniz benim doktorum önerdi sonra 1 haftaya tadına aşina olunca pekmezi yavaş yavaş kesin ve sadece açıkip ağladığında 120 ml yapın verin hepsini içecektir
Pekmez zarar veriyor gibi verdigim zaman karnindan aşırı ses geliyor.

Benim oğlumda da aynı durum söz konusuydu bebekken..biz doktorla konuşup mamayı değiştirmiştik..hipoalerjenik mamalar içerisinde süt tozu olmadığı için çok ağır kokuyor.. zorlamayın bence.. başka bir mama deneyin..

ben aptamili denemek için para vermiştim 700 TL eczaneden parayla alabilirsiniz

Mamanız ne?
Neocate vanilyalı kullanıyorduk tadını seviyordu bizimki. Birkaç tane denedikten sonra onda tutturduk.

Siz hangi mamaları kullandınız

İsimlerini hatırlamıyorum şu an çok zaman geçti sadece neocate beğendiğini hatırlıyorum. Similar elecare kullanıyorduk toplatıldı piyasadan birden. Mama değiştirmemiz gerekti. Mama değiştirme süreci ilk mamaya alıştırmaktan daha sancılı geçmişti. Neocate vanilyalıydı bayağı sevdi.

Back