Anneler Gününde Annelerimize neler alacağız?

bende kararsızım kayınvalideme ayaklı tepsi alıcam şımarık denilen ama anneme bulamadım

5 mayıs benm anneciğimin doğum günü 10 mayısta anneler günü...iki kere alcam ben :))))

geçen yıl annemin yanında değildim
eşimle çiçekçiyi arayıp anneme güze bi çiçek göndermiştik çok sevinmişti ve şaşırmıştı annem

geçen sene annemin yanında değildim. İnternetten çiçek yollamıştım. Biraz pahalı oluyor ve mutlaka bir kaç gün öncesinden sipariş vermeniz gerekiyor.Annecim çok mutlu olmuş.
Bu sene annem,kayınvalidem,eşimin babannesi ve eşimin ananesinide alıp bir tiyatroya götürmek istiyorum. Çıkışta bir yerlede dondurma yer hep beraber bir foto çektiririz ve herbirine hediye ederim diye düşünüyorum.

ben bugün gördüm ve yarin almaya karar verdim kayinvalideme zaten almicam hem tr de hemde kiymet bilmiyo
ama bugünkü gördügüm bi dijital fotograf cercevesi mini tv gibi bisey yani slayt seeklinde resimleri gösteriyo kablosu var bayildim ve kartina en az 700foto yerlestiriliyomus bebekligimden bu yana kadar olan fotolarimi koymak istiyorum

Annem vefat etti ona güzel bir dua okuyacağım.
Kayınvalidemede bolero örmeyi planlıyorum iki tane gözlük için sap ördürüyorum boncuktan el emekleri günü olsun istedim.:)
Birde çocukları yanlarında olmayan teyzelerim var burada onlara da kurdele nakışlı telefonluk yaptım.

bnde anneme çook güzel bir vitrin içi set aldıım (bardak sürahisi felan oluoo ya)
güle güle kullansın

Eveeeet aklıma geldi kaynanama mikser alıcağım dediğim gibi bi kaç ay önce kendine almayı düşünüyordu Allah' tan almadı :) Anneciğime de 5 li sehba takımı yok o da uzun zamandır onu almayı düşünüyor sizce sehba takımı hediye olurmu :D Anneme hediye almak gerçeken çok zor geçen sene kardeşim nişanlım ve ben kocaman bi çiçek yaptırmıştık şimdide sehba takımı düşünüyoruz hala şüphedeyim :( bende yarın hemen almka istiyorum galiba gelen bu gizli zamlardan kaçamıyacağız daha nisan girmeden başladılar anneler günü diye ama anneme feda olsun :)

valla şimdi internetten sipariş verdim mini fırın ve masaj aleti pazartesi elinde olur uzakta olunca hediyede kargo tarafından gidiyor işte canım anemi çok özledim

anneanneme tansiyon aleti aldım....kayınvalide ve anneme ise küçük altın götüreceğim...şimdiye kadar aldıklarımı kullandıklarını görmedim demekki beğenmiyorlar...ya da o kadar çok beğeniyorlarki kullanmaya kıyamıyorlar....o nedenle boyle bi çözüm buldum...görümcemin 11 aylık kızı var yani ilk anneler günü ona da bi mağazada gördüğüm anne kız t shirtlerinden alıcam...benim de 11 aylık oğum var...eşim sordu ne alayım diye...ev borcumuz olduğu için bişey alma sakın dedim...oğlum bana en güzel hediye zaten...belki ısrar ederse pazar sabahı kahvaltıyı dışarda yapalım derim...3 müz birlikte..harika olur...

kıslar ben hediyemi aldıııımmmmmmmmmmdelikafadulden
önümüzdeki tüm anneler günündede aynı tür hediyeyi almayı planlıyorum !!!hihoyyyt
POLARİS'TEN ORTOPEDİK AYAKKABI...ayakları rahat etsin ,az yorulsun diyeopuyorumnanaktan
69 tl ye aldım dayanamadım anneler günü gelmeden verdim hediyeyi,bayıldı ayakkabılarına..:1hug:

urun.asp

Eklentiler

• $anneme.jpg
    $anneme.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
anneciğime etek ve eşarp aldım.
çok beğendi berbaer aldık zatenn kendisiyle:)

kayınvalideme almıcam sanırım çünkü kendisi memleketinde.

Migros tan parfüm aldım anneme , çok kaliteli bir parfüm almayı isterdim ama çookk pahalılar :( Şimdi görümcem için aranıyorum birşeyler...

öyle büyük birşey alamam bu anneler gününde bebişim olcak 3 aya kadar onun masraflarına anca yetişiyorum.

ayy ben ne yapıcam peki ya :)

daha yeni dogum günüydü kırışık kremı seti aldım ona en pahalısından valla :) Nasıl mutlu nasıııl.
Benim annem fazla bakımlııı. Yaş olmuş 46, 30dan fazla göstermiyor.Ben genç yaşımda kartlaşcam nerdeyse :D
Hem mükemmel ev hanımıdır hem mükemmel anne hem de mükemmel kadın canım annemmm :16:
Ama çok süslü böyle evin eksiği falanda olsa çok sevinmez ev eşyasına :)
Paramda az bu ay :/ bana bır akıl verin kızlaarrrr tükendı artık her türlü bakım ürünü almış bulunuyorum :54::54::32:

Butun mesajlari okudum ama hala bi hediye bulamadim..

Gecen sene bi dunya para dokup canta aldim memnun olmadi orasi oyleydi burasi boyleydi yok biseyi sigmiyormusta, sagolsun evi tasiyor kucucuk cantada.

Parfum alirsin begenmez, kiyafet alirsin kulp takar sanirim cok cins almasam oda dert.
Neyapacagim hic bilmiyorum bakim urunude alamiyorum zaten evde kucuk bir kozmetik dukkani var..

offf offf offff....

Back