Anneler Gününde Annelerimize neler alacağız?

ay harika bi fikir canim ama bizim burda yaptircak yer bulamam
ay icim gitti simdi ha saol düsünüp paylasdigin icina.s.yerimseniben

canım fotoğrafcılarda yapılıyorya çerceve saat felan öyle bişey yaptırsan,resiminizi koyarsın yada annen türkiyede mi hani o gün vermen mi gerekiyor,elişi yap bence çok güzel işlemeli havlular var,sevgi sözcükleri felan işlesen ne düşündüğünü tam söylesen :uhm: ben bugün kuyumcuya gittim harçlıklarımı gram olarak veriyorum kuyumcuya,1-2 gün kala üstünü tamamlayıp yüzük alcam

blendır olailir mi?CADIARZU

ben karar verdim anneme cd yapicam anneyle ilgili olan sarkilarla bide duygularimi anlatan ifade eten 16yillik beni anlaticam ona bi mektupla baskada düsünüyorum hediyede alicam illaki ama ne bilemiyorum

Ben şu 5 sene boyunca bi çok şey aldım kayınvelideciğime bu seferde evkurda gördüğüm yeni çıkan elektirikli cezveyi alıcam hem kendi anneme hemde kayınvalideciğime, birde pijema takımı gördüm çok güzeldi tam annemle kayınvalidem içindi onlarıda alsammı diye düşünüyorum...

ben anneme blender takımı alıcam kayınvalidemede yatak örtüsü almayı düşünüyorum tabi kocişim izin verirse.

annemin fırını yandı ve aksilik ketıl ı bozuldu ikisinden birini düşünüyom inşallahh

ben anneciğime su ısıtıcısı alacağım inşallah. bir de altın fiyatları coşmazsa eski bilekliğini bozdurup yeni güzel bir bilezik alacağım inşallah

yıllar önce anneme alınan mutfak eşyası için yaptığı şaka yollu bir cümle,hep aklımda kaldı:)

o günden bu yana da anneme özel bir hediye almaya başladık.

bu anneler gününde ,annemi ve teyzemi bir tatile gönderiyoruz:)

bol bol gezsinler :)akşama ne yemek yapsam derdinden uzak bir hafta onların olsun.

tüm annelerin günü kutlu olsun.hep sevdikleriyle mutlu sağlıklı bir ömür sürsünler dilerim.

Benim görümcelerim her sene bir eksik çıkarırlar hadi bunu alıyoruz diye bizde mecburen ona ortak oluruz..Ben anneler gününün maneviyatını yaşamak yerine eksik gidermek zorunda kalıyorum klava:

Ben geldimmm.. bugün annem için hediyeler aldım ve çok güzel iki slayt hazırladım bak mesela bitanesini paylaşim senin. bu videodaki küçük bebiş benimmm nekadar toplu ve erkek gibiymişm dimikaydirigubbakcemile3heeleki kundakta annemin kucağında tam bir japonum kaydirigubbakcemile3

annem ve ben nekadar değişmişiz yaaa ben nekadar büyümüş annemse nekadar yaşlanmışşş kurban olurum ben anneme yaaaa.... gülmeyin hiç japon bir bebek ve sonradan erkek gibi büyüyen ama sonra özüne dönen bir belinay görmedinizmiii kaydirigubbakcemile3 ERKEK GıBı KARADENıZ KIZIYIMDIR EVELLALAH:lepi:

http://www.pinarcocuk.com.tr/index.php?id=e1e32e235eee1f970470a3a6658dfdd5

Son düzenleyen: Moderatör:

canim harika ya bayildimmmmmmmmm bende yapabilirmiyim???olurmu yani sonra nasil kayit edicem biraz kisa geldi gibi uzunlugunu ayarlayabiliyomusun???bide müzigi cok hosuma gitdi
emegine saglik canim bayildim inankia.s.

canim harika ya bayildimmmmmmmmm bende yapabilirmiyim???olurmu yani sonra nasil kayit edicem biraz kisa geldi gibi uzunlugunu ayarlayabiliyomusun???bide müzigi cok hosuma gitdi
emegine saglik canim bayildim inankia.s.

hayatım bu kısa slayt daha uzunu malesef olmuyor 9 resim seçeneğin var müzik kısa olduğu için resimde az oluyo, ben daha uzun slaytı başka bir programda yaptım.. gir pınar sütün sitesine orda var canım bu videyou nasıl yapacığın anlatılıyor.. Ayrıca beğenmene sevindim :)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…