- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
ay harika bi fikir canim ama bizim burda yaptircak yer bulamam
ay icim gitti simdi ha saol düsünüp paylasdigin icina.s.yerimseniben
Bende şimdiden düşünmeye başlıyanlardanım ben 2 kişiye birden alcam Canım biricik bitanecik annem ve nişanlımın annesi nişanlımın annesiyle geçen kek yaparken kendine almayı düşündüğü şeyi söyledi ben de hemen kafama yazdım ve en kısa zaman da hemen alıcam o gün eglmeden alamyı düşünüyorum yoksa gerçek fiyatından çok daha pahallıya alırım :) neydi onların adı bak şimdi aklıma gelmiyor kek ve çorba yaparken karıştırmak ve ezmek için kullanıyorsun ya ondan alıcağım :)))
benim için en kötü gün malesef
mezarına gidip menekşeler ekicem
Ben geldimmm.. bugün annem için hediyeler aldım ve çok güzel iki slayt hazırladım bak mesela bitanesini paylaşim senin. bu videodaki küçük bebiş benimmm nekadar toplu ve erkek gibiymişm dimikaydirigubbakcemile3heeleki kundakta annemin kucağında tam bir japonum kaydirigubbakcemile3
annem ve ben nekadar değişmişiz yaaa ben nekadar büyümüş annemse nekadar yaşlanmışşş kurban olurum ben anneme yaaaa.... gülmeyin hiç japon bir bebek ve sonradan erkek gibi büyüyen ama sonra özüne dönen bir belinay görmedinizmiii kaydirigubbakcemile3 ERKEK GİBİ KARADENİZ KIZIYIMDIR EVELLALAH:lepi:
http://www.pinarcocuk.com.tr/index.p...70a3a6658dfdd5
canim harika ya bayildimmmmmmmmm bende yapabilirmiyim???olurmu yani sonra nasil kayit edicem biraz kisa geldi gibi uzunlugunu ayarlayabiliyomusun???bide müzigi cok hosuma gitdi
emegine saglik canim bayildim inankia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?