annem yanimda yokki ne alacam,,,senağlama
bi telefon ve kapattiktan sonraki,dakikalarca aglama,,,
olsun ama,saglik olsun ne edelim,annesi yaninda olup da bugunu kutliyanlari cok kiskanirim,simdiden tum annelerimizin anneler gunu kutlu olsun,,,
Allahim onlari basimizdan eksik etmesin,a.s.
canım benim böyle ayrılık olsun..bak ne kadar şanslısın genede telefon açıp sesini duyabileceğin annen hayatta...ben napayım annem vefat ettiğinden beri mayıs ayı hiç gelmesin bayramlar hiç gelmesin istiyorum..........
aslinda ben bu yil parayla bisey almak yerine manevi degeri olan biseyler hazirlamak istiyorum daha özel ve güzel kendimi ve ruhumu katarak unutulmaz bisey olsun istiyorum ama suan düsünmekdeyim aklima gelmiyo cünkü
canım elişi felan biliyormusun kanaviçe felan,yada örgü ....
benim annem manevi şeylerden anlamaz bütün yıl başımın etini yedi yüzüğüm yok diye,anneler günü gelse,......diye belki ben çalıştığım için olabilir,daha bu ay plazma aldım ona ama ne fayda,yakut taşlı yüzük alcam canım anneme,2 ay öncesinden kuyumcuya para veriyorum tanıdık bir kuyumcumuz var harçlıklarımı veriyorum birikiyor o güne kadar kalanına taksit yaparım inşallah ne yapayım benim aşkımda o :teytey:
canım bak aile fotoğrafı yada sadece annenle senin fotoğrafınla olabilir..........
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?