Anneler Gününde Annelerimize neler alacağız?

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
merhaba arkadaşlar anneler günü yaklaşıyo ben uzaktayım anneme ve kargoyla yollanabilecek bişey alıcam ama ne alıcam hala bilmiyorum.

sizler ne alıcaksınız ne alıdınız veya ne almayı düşünüyosunuz kararsızmısınız burada paylaşalım birbirlerimize fikirler verelim.

kolay gelsin.a.s.a.s.

annem yanimda yokki ne alacam,,,senağlama
bi telefon ve kapattiktan sonraki,dakikalarca aglama,,,:delphin:
olsun ama,saglik olsun ne edelim,annesi yaninda olup da bugunu kutliyanlari cok kiskanirim,simdiden tum annelerimizin anneler gunu kutlu olsun,,,
Allahim onlari basimizdan eksik etmesin,a.s.

cnm benimkide uzakta ben erz o ist amin cnm amin anneleri vefat etmişlerinde annelerine rahmet eylesin allah

Evet yaklaşıyo valla bu topic iyi olmus canım fikir olur hepimize a.s.

aslinda ben bu yil parayla bisey almak yerine manevi degeri olan biseyler hazirlamak istiyorum daha özel ve güzel kendimi ve ruhumu katarak unutulmaz bisey olsun istiyorum ama suan düsünmekdeyim aklima gelmiyo cünkü

annem yanimda yokki ne alacam,,,senağlama
bi telefon ve kapattiktan sonraki,dakikalarca aglama,,,:delphin:
olsun ama,saglik olsun ne edelim,annesi yaninda olup da bugunu kutliyanlari cok kiskanirim,simdiden tum annelerimizin anneler gunu kutlu olsun,,,
Allahim onlari basimizdan eksik etmesin,a.s.

canım benim böyle ayrılık olsun..bak ne kadar şanslısın genede telefon açıp sesini duyabileceğin annen hayatta...ben napayım annem vefat ettiğinden beri mayıs ayı hiç gelmesin bayramlar hiç gelmesin istiyorum..........

canım benim böyle ayrılık olsun..bak ne kadar şanslısın genede telefon açıp sesini duyabileceğin annen hayatta...ben napayım annem vefat ettiğinden beri mayıs ayı hiç gelmesin bayramlar hiç gelmesin istiyorum..........

başın sağolsun cnm allah rahmet eylesin inş

ben bu yıl çok pahalı bişi alamam sanıyorum ki
bekarken babamla kardeşim üçümüz bir olup bi fikir ortaya atıp alıyoduk bişiler
şimdi kocişim var babama diyemem ki baba anneme ne alıcaz diye
ama bi çiçek alıp giderim annecimin kapısınaa a.s.

ayy yeni aklıma geldi
ne alcam ben yaaa
kıyafet tarzı bişe alırım herhalde.......önceki yıllar hep mutfak eşyası aldım

aslında mutfak eşyası biblo falan almak yerine şahsına özel bişeyler almalı bence.
sonuçta diğerleri annemize değil eve alınmış bişey oluyor ;)
kıyafet, parfüm veya takı olabilir.
gerçi ben parfümü diğer zamanlardada hediye ederim. parfüm dışı bişeyler olmalı benim için.

aslinda ben bu yil parayla bisey almak yerine manevi degeri olan biseyler hazirlamak istiyorum daha özel ve güzel kendimi ve ruhumu katarak unutulmaz bisey olsun istiyorum ama suan düsünmekdeyim aklima gelmiyo cünkü

canım elişi felan biliyormusun kanaviçe felan,yada örgü ....

benim annem manevi şeylerden anlamaz bütün yıl başımın etini yedi yüzüğüm yok diye,anneler günü gelse,......diye belki ben çalıştığım için olabilir,daha bu ay plazma aldım ona ama ne fayda,yakut taşlı yüzük alcam canım anneme,2 ay öncesinden kuyumcuya para veriyorum tanıdık bir kuyumcumuz var harçlıklarımı veriyorum birikiyor o güne kadar kalanına taksit yaparım inşallah ne yapayım benim aşkımda o :teytey:

Ben bayramda halletim o işi -tatlicadiarzu-
Bulaşık makinesi yoktu. Onu aldım:delphin:

Bir taşla iki kuş vurdum sanki:lepi:

canım elişi felan biliyormusun kanaviçe felan,yada örgü ....

benim annem manevi şeylerden anlamaz bütün yıl başımın etini yedi yüzüğüm yok diye,anneler günü gelse,......diye belki ben çalıştığım için olabilir,daha bu ay plazma aldım ona ama ne fayda,yakut taşlı yüzük alcam canım anneme,2 ay öncesinden kuyumcuya para veriyorum tanıdık bir kuyumcumuz var harçlıklarımı veriyorum birikiyor o güne kadar kalanına taksit yaparım inşallah ne yapayım benim aşkımda o :teytey:

canimsin ya yinede cok hos bi hediye seninkide el isi bilirim ama söyle nasil diim özel bisey olsun istiyorum ama parayla diil ruhumu ve vaktimi emegimi yüregimi katicagim bisey olsun instiyorum bakalim düsünüyorum halayerimseniben

canım bak aile fotoğrafı yada sadece annenle senin fotoğrafınla olabilir..........

.
cocukfotolotepsi.JPG

armagan-kutu.JPG

Bende şimdiden düşünmeye başlıyanlardanım ben 2 kişiye birden alcam Canım biricik bitanecik annem ve nişanlımın annesi nişanlımın annesiyle geçen kek yaparken kendine almayı düşündüğü şeyi söyledi ben de hemen kafama yazdım ve en kısa zaman da hemen alıcam o gün eglmeden alamyı düşünüyorum yoksa gerçek fiyatından çok daha pahallıya alırım :) neydi onların adı bak şimdi aklıma gelmiyor kek ve çorba yaparken karıştırmak ve ezmek için kullanıyorsun ya ondan alıcağım :)))

Back