- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Benim zoruma giden karşılıklı yapması benim ailemi suçu ne bana dedi babana söyle memleketten yiyecek bir iki bişey gondersin( bizim memelekette yetişen şeyler şu an yaşadığım yerde yok diye ) babam eşimi aramış oğlum kargoya vericem başka isteğiniz varmı diye oda yok Sağol falan demiş kendisi bana anlattı babam asla insanların arkasından konuşmaz geldi Kargo arayipta baba tsk ederim kargo yu aldık demedi annesini arasam annesi zaten çok şımarık çocuktan farkı yok iyice simaracak iftira attım salak beni yine aradı diyip beni iyice ezecek o yüzden aramayı dusunmuyorumsıız onunkıyle kotusunuz dıye oyle yapıyor.zamanında bende yasadım.annemın hıç sucu olmamasına karsın ben kaynanama sogugum dıye esım anneme soğuk yaptı.....
zaten uzakmışsınız bence tatsızlığın uzamaması ıcın arayı duzeltın....olan sızın annenıze olmasın.....eşinize dıyın annelerı arayalım kutlayalım hedıyelerını gönderelım dıye.............çok ayıp hedıye bıle almamanız annenız beklerdı....
samımı olmayın tabıkı yapılanları unutmanız mumkun degıl ama annenız için annenıze bu saygııyı göstermesı ıcın sızde oyle davranın derım