• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler günü...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar anneler günü yaklaştı bi çok arkadaşımızın ilk anneler günü benimde öyle...
çok heyecanlıyım ama hediye yada kutlama beklediğimden değil bugün bana anne olduğumu bir kez daha hissettireceği için..
bana en güzel hediye kızımın gözlerime bakıp gülmesi...
anneler gününde olanları burada paylaşalımmı?

daha anne olamadım malesef inşallah bir gün olurum allah çocuğunu sana bağışlasın nice anneler gününü birlikte geçirmeniz dileğiyle

bana verdiği en güzel hediyee
dünyaya gelmesi.annesine anneliği hissettirmesi bu bana yeter
Rabbim tüm anne olmayı isteyenlerede nasip etsin bu duyguyu:Saruboceq:

ne doğum günü ne sevgililer günü nede kızımdan önceki hiç bir özel gün beni bu kadar heyecanlandırmadı kendimi bana hiç bukadar özel ve kutsal hissettirmemişti. içim içime sığmıyor en sonunda bende anne oldum umarım hakkını veririm.

Benimde ilk anneler günüm. Allahım ne güzel bir duygu ve his .
O gün bir tek şunu dua edicem allah olmayanlara ve bu duyguyu tatmak isteyenlere evlat nasip etsin en kısa zamanda .
Her türlü sorunun cevabını veren , sıkıştığımda yanımda olan buradaki bütün annelerin anneler gününü kutluyorum . Allah evlatlarınızı size bağışlasın
Sevgiler

burdan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum yavrularımızı rabbim hiç ayırmasın bizden onlara sağlık huzur ve mutlu dolu bi hayat nasip etsin.. bizede güç ve sağlık versinki yavrulaımızın yanında olalım..
Allahın bize gönderdiği en değerli hediye olan çocuklarımıza elimizden geldiği kadar iyi bakalım..
tekrar hepinizin anneler günü kutlu olsun....

Sitedeki arkadaşların, sitede olmayan arkadaşların, ilk defa bu heyecanı tadan arkadaşların herkesin ama herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
Çok kutsalmış annelik
Çok ama çok müthiş duygular hissettiriyormuş
Anneciğimi şimdi çok çok daha iyi anlıyorum
Evladınızla beraber nice anneler günü görmeniz dileğiyle...
:nazar:

Back