Anneler Günü 😥

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Olmasin anneler gunu diye bir gun yada babalar gunu diye. Uzuluyorum evladi olmayanlara. Uzuluyorum yeminle annesini babasini yitirmis yetimlere. 😭😭😭Olmasin y nefret ediyorum boyle gunlerden. Benim annem babam sag cok sukur ve bir anneyim. Ama istemiyorum boyle günler :((

niye? benim annem ve babam yok- cocugumda yok ama bence cok güzel bir gün.
kutlanan en güzel günlerden biri bence.

Olmaması değilde belkide bu kadar göze sokulmamasından yanayım bende.. annesi olmayan bir arkadaşım vardı resmen bana ağlamıştı kız kutlamadığım zamanda teşekkür ederdi. Annesini bebek yaşta kaybetmiş suan evli çocuğuda var ama hala annesinin eksikliğini sürekli hisseder dile getirir.. şu an benimde çocuğum olmuyor sosyal medyada böyle boy boy fotolar videolar paylaşılınca içim acımıyo değil..

• Beğen
Reactions: Z P
Olmaması değilde belkide bu kadar göze sokulmamasından yanayım bende.. annesi olmayan bir arkadaşım vardı resmen bana ağlamıştı kız kutlamadığım zamanda teşekkür ederdi. Annesini bebek yaşta kaybetmiş suan evli çocuğuda var ama hala annesinin eksikliğini sürekli hisseder dile getirir.. şu an benimde çocuğum olmuyor sosyal medyada böyle boy boy fotolar videolar paylaşılınca içim acımıyo değil..
Acır acirdi benimde icim :KK43:ben 5 yil bekledim nasil bir duygu bilirim. Hatta konu acmistim tup bebek yolculugum diye. Usenmessen okumani tavsiye ederim. Nasil mucadele ettigimi gor sakin pes etme :KK66:

Acır acirdi benimde icim :KK43:ben 5 yil bekledim nasil bir duygu bilirim. Hatta konu acmistim tup bebek yolculugum diye. Usenmessen okumani tavsiye ederim. Nasil mucadele ettigimi gor sakin pes etme :KK66:
Allah evladını sana bağışlasın canım dualarını eksik etme bu zamanlarda :) malesef eşim azospermi yani tüp bebek yaptıramıyoruz suan yaptırabilmek için çabalıyoruz Rabbim büyük umudumu asla kesmem ondan, bizlerde yaşarız inşallah bir gün annelik duygusunu.. ama işte annesi vefat etmiş babası vefat etmişlerin bir gün olur çıkar gelir umudu yok mekanları cennet olsun 🤲🏻

• Beğen
Uzulmemene sevindim. Keske herkes sen gibi olsa..

annesini erken kayipeden bir insan zaten hergün özlüyor- her özel an yarim kaliyor. dügün, mezuniyet, hamilelik, ramazan, bayram vs. yani anne olmadigi zaman her özel gün yarim kaliyor.
yani anneler günü bir yana kalsin- diger 364 sorun oluyor aslinda. cogu sey bos geliyor. bu sebepten elinden gelen herseyi yapip eksiklik psikolojisinden kurtulmak en iyisi.
yoksa insanin cektigi acinin hesabi olmaz.
millet cocuk dogurdum annem 1 hafta bakmaya geldi diye mizmizlanirken annesi olmayan bir kadin, annem yasasada 7 dakika kalsa yanimda diye ic cekiyor.
en sagliksi hic bu tür günleri takmamak.

• Beğen
Yüreğimdeki sızının kat kat arttığı günlerden birisi. ANNEMsiz geçen 2 buçuk sene. Bir yanım eksik, yüreğim yaralı, elim kolum bağlı. Bu acı hiç geçmiyormuş ki geçer diyenler hiçbir şey bilmiyormuş. Bir çocuğun annesine sarılmasını bile kıskanabilir mi insan. İçten bir ANNEEM demeyi sadece bir kelimeyi bile bu kadar mı özler insan. Rabbim kimseyi Anasız, Babasız bırakmasın.

• Beğen
Back
X