Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay canım küçükmüşsün daha kıyamam:teselli:evt doğru senden teyze olmazzzz olsa olsa güzel bi abla olurr saol cnm darısı tüm isteyenlerin başına sözlü nişanlı falanmısın yoksa freemi takılıyosun bakalım neslihan ben bu arada
Yok canım free takılıyorum mümkünse uzun bir sürede böyle olsunkaydirigubbakcemile3 Bende aysun tanıştığıma cok memnun oldum bu arada aynı gün doğmuşuz :):)
oh walla en güelini yapıyosun güzelim gençliğinin kıymetini bill gz toz eğlen boşweer aa ne güzelemiş sende boğasın o zaman boğalar iyidir yawsırnaşık şey
Tam hastalık havası bu havalar. Bende bu sabah son iğnemi vurulacağım işallah. Kevgire döndüm :) Geçmiş olsun canım. ılaç al ve dinlenmeye çalış başka türlü geçmiyor bu hastalık.
cnm kankim-rüyanazım-irem-özgeciğim teşekkür ederim canlarım dikkat etmeye çalışıyorum ama vücudum çok hassas benim hemen kapıyorum hastalığı sabah bi kalktım tanıyamadım kendimi aynada