Anneler Günü için de çekilişimiz var....

anne deyince içim burkuluyor kızlar annem şuan hastanede ve durumu ciddi bi tuhaf oluyorum....senağlama

azra günaydın!
larissam geç kaldın doktora gitmekte. boğaz ağrısı için strepsil diye pastil var. sarı ya da turuncu olanını
al canım. en iyi pastil bu. günde 3 defa alıyorsun, doktora da sorabilirsin. ama sigorta ödemiyor canım. fiyatı 8tl filandı ama çok etkili.
mutlukız cım dikkat et kendine kızıcam sana. vücudun hassas bir de çok yoruyorsun kendini.
spedy gönderdiğim mesajı aldın sanırım. sadece kesin katılıyorum diye cevap veriyoruz değil mi?
adres geçen çekilişten var. panik oldum kusura bakma. geçen çekilişteki gibi ek listeye kalmak istemiyorum.

umutdeniz annene acil şifalar versin geçmiş olsun.
biran önce çıkar inşallah hastaneden.

günaydın kızlar nasılsınız?ben sizi takıp edıyorum fakat oğlum ve 10 gun sonra sınavım oldugu için sizinle muhabbet edemıyorum...vee şu anda oğlum ağlıyorbilmiyorumkismile

kızlar herkese kocaman GÜNAYDIN güzel bi gün olsun inşallah
iyi olmaya çalışıyorum iremciğim grip oldum yine yaaa dudaklarım falan uçukladı başımı tutamıyorum ağrıdan
çok geçmiş olsun dikkat et canım kendine
Tam hastalık havası bu havalar. Bende bu sabah son iğnemi vurulacağım işallah. Kevgire döndüm :)
Geçmiş olsun canım. İlaç al ve dinlenmeye çalış başka türlü geçmiyor bu hastalık.
geçmişler olsun
anne deyince içim burkuluyor kızlar annem şuan hastanede ve durumu ciddi bi tuhaf oluyorum....senağlama
allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun ah çok zor bu işler ya

günaydın kızlar nasılsınız?ben sizi takıp edıyorum fakat oğlum ve 10 gun sonra sınavım oldugu için sizinle muhabbet edemıyorum...vee şu anda oğlum ağlıyorbilmiyorumkismile

allah yardımcın olsun canım

Günaydın çekilişin gülleri,
nasılsınız,çok çok iyi olduğunuzu umarak
günümüzün keyifli geçmesini diliyorum...

Lütfen Sipaydiye özelden çekilişe kesin katılıyorum diye mesaj atın ve bana
adres bilgilerini göndermeyenler lütfen göndersinler...

Bana Özel mesaj ile Dönen Arkadaşlarımın bir kısmını songül ablaya bildirdim.
İlk sayfadaki Listede yanlarına ++ işareti koyulacaktır.
Yalnız Ben bildirdikten sonra bana özel mesaj yollayan Arkadaşlarım ismimin neden yanında
++ yok diye düşünmeyin her gün toplu olarak bildirmekteyim.

hatırlatma amaçlı

X