evet hanımlar az kaldı çekilişe,
heyecan var mı heyecan???
kim kime çıkar acaba??
ne süprizler yaşayacağız kimbilir??
geçen çekilişte tahmini tutan var mıydı acaba??
aman maşallah canım nazar değmesinvalla yoktur diorum ve ben bunu heryerde diorum yakında gözüm mor gezicem nazar değicek kocişkoma
kırışmaz tatlım çok fazla açık şekilde as eve gelince kırışırsada havadan ütüleyiverirsin 1 söz 1 nişan 3 düğün yampmış biri olarak söylüyorum bunu kaydirigubbakcemile3
Canım herhalde verir ama kırışmasındna korkmuştum artık kırışırsa da ütületiriz. sempatiksalakcinni
valla ben ilk defa anne olarak geçireceğim için çok mutluydum eşim ne alcak acaba diede meraklıydım birde bunun üstüne bana kim çıkıcak ve nasıl hediyeler gelicek die heyecan eklendieyvahedigeldismile vede ne alsam die düşünceliyim CADIARZUçıkıcak kişi belli olduğunda daha kolay karar verebilirm eminim ama ben şimdiden bikaç şey buldum bilehihoyyyt:dance:
hiç tavsiye etmem canımmafoldumbenaman ne güzel canım beee bende mi öyle yapsam ki:jeyyar:
hiç tavsiye etmem canımmafoldumben
allah bağışlasın canım ne kdrlık yavrucun
ay hemde ne yorgunluk bi haftada 3 düğün diyru sana hepsinin telaşesi ayrı off kabus gibiydi cnm ya
niyeki kötü oldu yorgunluk dışında tabiki delmaz:eyvahedigeldismile
olsun canım benmkide postmatüre biliyosun geç doğduğu için seninki daha çok toparlanır bi an önce yetişir yaşıtlarına çokda prmatüre sayılmaz aslında cnmtşkler canım darısı olmayanların başına inşallah
3. ayın içindeyiz şimdi prematüre oldu oğluşum erken geldi normalde 1.5 aylık olucaktı
evt cnm sorun var bağlantıdayahu düşüp duruyorum internette sorunmu var ne anlayamadım
songül ablacım genel olarak yoğunluğum yokta bugün için bi yoğunluğum var nasıl yapalım şimdi