Anneler Günü için de çekilişimiz var....

evet hanımlar az kaldı çekilişe,
heyecan var mı heyecan???
kim kime çıkar acaba??
ne süprizler yaşayacağız kimbilir??

geçen çekilişte tahmini tutan var mıydı acaba??

valla ben ilk defa anne olarak geçireceğim için çok mutluydum eşim ne alcak acaba diede meraklıydım birde bunun üstüne bana kim çıkıcak ve nasıl hediyeler gelicek die heyecan eklendieyvahedigeldismile vede ne alsam die düşünceliyim CADIARZUçıkıcak kişi belli olduğunda daha kolay karar verebilirm eminim ama ben şimdiden bikaç şey buldum bilehihoyyyt:dance:

valla yoktur diorum ve ben bunu heryerde diorum yakında gözüm mor gezicem nazar değicek kocişkoma
aman maşallah canım nazar değmesin

Canım herhalde verir ama kırışmasındna korkmuştum artık kırışırsa da ütületiriz. sempatiksalakcinni
kırışmaz tatlım çok fazla açık şekilde as eve gelince kırışırsada havadan ütüleyiverirsin 1 söz 1 nişan 3 düğün yampmış biri olarak söylüyorum bunu kaydirigubbakcemile3

allah bağışlasın canım ne kdrlık yavrucun

kızlar geldim şimdilik
özelden hepinize mesaj atacağım ama şuanda pek müsait değilim
bu mesajımı okuyanlar bana özelden çekilişe katıldıklarını kesin olarak onaylayan mesaj göndersinler
ben akşamüstü mesaj atıcam bana mesaj atmayanlara

Sıpaydim özelden çekilişe kesin katılıyorum diye sana yazmalarını söyle,
ona göre ++ koyacağım listeye,ama perşembeye ya da cumaya kadar
kesin listemizi oluşturmuş olmamız lazım...
tatlım birde yeni katılacakların ietişim bilgileri için bana yönlendirisen ikiside aradan çıkmış olur...

niyeki kötü oldu yorgunluk dışında tabiki de lmaz:eyvahedigeldismile
ay hemde ne yorgunluk bi haftada 3 düğün diyru sana hepsinin telaşesi ayrı off kabus gibiydi cnm ya

tşkler canım darısı olmayanların başına inşallah
3. ayın içindeyiz şimdi prematüre oldu oğluşum erken geldi normalde 1.5 aylık olucaktı
olsun canım benmkide postmatüre biliyosun geç doğduğu için seninki daha çok toparlanır bi an önce yetişir yaşıtlarına çokda prmatüre sayılmaz aslında cnm
yahu düşüp duruyorum internette sorunmu var ne anlayamadım
evt cnm sorun var bağlantıda

kesin katılıyorum mesajlarını sana yollasınlar sen topluca
bana bildrirsin,adresler içinde çoğu var zaten,
sadece yeni katılanlardan olmayanlar olabilir,
göndermeyenler bana
adı-soyadı:
adres:
tel:
bilgilerini özelden yazsınlar gülüm...

songül ablacım genel olarak yoğunluğum yokta bugün için bi yoğunluğum var nasıl yapalım şimdi

Sağol Sipaydim,Ece 'nin işleri yoğun,malum fuar var ya,
ben listede kesin emin olduklarıma ++ işaretledim zaten,

songül ablacım genel olarak yoğunluğum yokta bugün için bi yoğunluğum var nasıl yapalım şimdi

tamam bitanecim,zaten olur mesajları,
sen sıkma kendini,bak kankan Sipaydi hemen yardıma koştu sağolsun...
ikinizinde düğününüze gelmeyi çok isterim bu arada,
kısmet bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…