Anneler Günü için de çekilişimiz var....

sağoll canım opuyorumnanaktan

Ececim Doğum Günün kutlu olsun bitanem,
sevdiklerinle nice sağlıklı,mutlu yıllar diliyorum...
hadi pastamızı da yiyelim...

teşekkür ederim ablacımm mumları üfledim hepinize servis edeyim pastamdann Şeniz

selam kızlar nasılsınız ?birtakım aksiliklerden dolayı uzun süredir topiğe uğrayamıyordum.

hafta sonu da kk de bir sorun vardı sanırım.siteye giremedim.neyse şükür kavuşturana.

çekilişi unutmuş değilim,hep aklımda ne alacağım diye.

geçmiş konular çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım. yeni birşey varsa bana özetleyin lütfen.

bir de alınması zorunlu hediye nedir?onu da kaçırmışım onu da yazarsanız,beni mutlu edersiniz.

hepinizi öptüm..

ya kızlar düng eceden beri yeni girebiliyorum site çöktümü bakımdamıydı bilemiyorum artık walla
dün çok güzeldi sabah emirgan korusuna kahvaltıya gittik hava mis gibiydi çam ağaçları deniz güneş ohhh oğluşumda kahvaltısını yaptı bi uyudu bol oksijende bizde sohbet ettik
akşamda yemekteydik sabah bi çıktık akşam girdik eve walla güzel bi pazar geçirdik yani bugünde fazla takılamıcam kociş hasta o gelcek birazdan dinlencekmiş ben bilg başındaysam bıdıbıdı yapıyo en iyisi girmiyorum bende kıskançtırda kendileri accuk öptüm hepinizi

kızlar size erkelerle ilgili yazı yazdım kimse okumadı mı.
sabah sabah çok güldüm paylaşayım dedim.

hunter hoşgeldin. zorunlu hediye demeyelimde şu geleneksel kırmızı, pembe don yerine farklı birşey olsun dedik. songül anket açtı. oyunu kullan sende. fazla oy alan seçenek hediye paketinin içine konulacak.

güvendiğin için tşk ederim songül ben burayı fark edene kadar baya bi sayfa geçmiş şimdi şartları öğrenmek için okuorum tek tek anladığım kadarı ile hediye aldığım ve bana alcaka kişiler farklı olacak ve elimize hyediyeler geçene kadar kimseye söylemeyeceğiz bize kimin çıktığını ve anneler günü çekilişi tanıtım topiğine kendim ile ilgili bilgileri girmem gerekeyior sanırım tarihleride dikkatae alacağım ve güvenini boşa çıkarmayacağım enim olabilirsinolumunekankayizsmile

canım aranıza bende yeni katıldım o zaman aynı durum benim içinde geçerli sanırım

kızlar size erkelerle ilgili yazı yazdım kimse okumadı mı.
sabah sabah çok güldüm paylaşayım dedim.
şöle bi göz gezdirdim cnm geçmişi okuyayım deidm önce mucks

Sipaydiii :jeyyar::jeyyar:
çok yakışmış walla cnm

Son düzenleme:
neslihang tabikide daha kolay çekiliş için bunlar geçerli sanırım.

Teşekkür Ederim canım benim bide alıntından silebilir misin birazdan bende silicem de.

görmeyenler için tekrarladım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…