gunaydın kk nın guzel bayanları bugun cok erkencıyım gece gec yattık esımle sımdıde uykum kactı uyandım ve gune cok erken basladım sanırım.hamur mayaladım beraber kahvaltı yapalım dedım.öğleden sonra esım evde burda araba bulduk 2005 model hyundai getz pazarlıgımızı yaptık anlastık ve bugun sanayıye göturcek esım hıç bır sorun cıkmazsa arabayla gelıcek eve yollar benı beklıyor dıyorum esıme nasıl guluyor.umarım bır sorun cıkmaz.
Ohhh herkez hedıyesını almış neguzel larısamla bız kaldık bır ama bızde ınsallah ayın 15 den sonra yollucaz
günaydın kızlarrrrrrrrzemuszemus
canımgecmıs olsun
agran dısın sag taraftaysa sol kulagına kolonyalı pamuk koy canım bır muddet dursun agrıyı alır...
Günaydın kızlar. Oldukça keyifliyim bu gün. Yok, koli falan gelmedi yanlış anlamayın.
Benim oğlan Fanta Stage'e bir bestesini yollamış ve yarı finale kalmış. Nasıl mutlu anlatamam. Eh, oğluş böyle mutlu olunca ben de mutlu oldum tabii.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizben hediyelerimi çoooooooook beğendimopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrzemuszemus
alma bela satma bela bu aracıda heee
inş. sorun cıkmazda alırsınız canımolumunekankayizsmile
şimdiden güle güle kullanınŞeniz
hoşgeldin ablam
hayırlı sabahlarrrrrrrlülülülülülü
dişim ağrıyoooooo:mymeka::mymeka:
gece yatırmadı beni:mymeka:
doktora gitsem mi? kibilmiyorumkismile
gunaydın larısa nasılsın
Günaydın kızlar. Oldukça keyifliyim bu gün. Yok, koli falan gelmedi yanlış anlamayın.
Benim oğlan Fanta Stage'e bir bestesini yollamış ve yarı finale kalmış. Nasıl mutlu anlatamam. Eh, oğluş böyle mutlu olunca ben de mutlu oldum tabii.
günaydın bayanlarrrrr
ablacım hangisi senin oğlun ya adı ne nick ne merak ettim
lairsa şu anda zayiflama topiklerinde geziyo
kocccaman totosunu zayiflatıp koca bulmak umudunda
günaydın arkadaşlar larisa git bi doktora bazen 20 likler problem yaratıyor ameliyat falan ediyorlar benim 4 tane 20 lik dişim çıktı hiç hissetmedim
anuşka abla tebrik ederim oğlunu darası bizim çocuklarımızın başınaa ne güzel güveni bir kat daha artmıştırr
lairsa şu anda zayiflama topiklerinde geziyo
kocccaman totosunu zayiflatıp koca bulmak umudunda
kız o biraz zor zayıflarrr evde kalacak fatanuz oookaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öğleden sonr aizin alıp gidicem iş olmazsa tabi:umursamaz:
siz kendi totonuza bahın laaaakaydirigubbakcemile
ben yine vermek için mücadele ediyorum sizde oda yok
pis kıskanc karılar:dilcikar::dilcikar:
dinime küfreden müslüman olsa haaa...
evliyiz deyi kıskanıyon bisi işteeee
bu arada bioder bioxin e mail at numune iste içinde selült kremi numunesi de yolluyolar laaa
aksilik olmazsa öylede sonra dişci yolunu tutcam ablacımGünaydın hanımlar,hayırlı Cumalar... Şeniz :Saruboceq:
keyifler nasıl,yaşasın bugün Cuma... hihoyyyt
havalarda ısındı artık,işe gelmek ne zor geliyor.:bbo:
Anuşka ablam,oğlunuzu tebrik ediyorum,yakında tv de de görürüz inşallah.
Larisam 20 lik diş çok çektirdi bana da,en sonunda hepsini çektirdim,-tatlicadiarzu-
ihmal etme gülüm...
fatunuzum,nasılsın bitanem,anneciğin geldi mi??olumunekankayizsmile
bu arada Meloş nerelerde,uyuyakaldı sanırım... :1closedeyes: