Anneler Günü için de çekilişimiz var....

hem siz şu halimde beni kıskandırıyorsunuz.
durun siz hele bir cinsiyetimiz belli olsun.
siparişlerim gelecek hiç merak etmeyin.

kıskanma canım çalış seninde olur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kıs yoksa bebeğin canımı çekti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

napim melyezit merak ettim.
hiç güzel değilmiş hedayelerin.
larissa ve ben hiç de çatlamadık.

ögggg hepside cok gıcık:dilcikar:

napim melyezit merak ettim.
hiç güzel değilmiş hedayelerin.
larissa ve ben hiç de çatlamadık.

hadi leynnn sizmi kıskanmadınızzz güleyimde boşa gitmesin bakalımmmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

citoll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kısakannanlar çatlasın nan

güle güle kullan cnm çok güzeller

teşekkürler hayatım bunlar çekemiyorlar bakmayın siz bunlara hediyelerimin hepsi pırlantadan daha kıymetlii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile (bu larisaya)
buda alsanaalsanasmile alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile anladn sen onu bebek olmasa adınıda verecem ama bebeğe bişicik olacak diye korkuyom :roflol: :roflol: :roflol:

hıh niye kıskanalım senin çirkin hedayelerini.
bana vuramazsın canım. bebek hissediyor.
doğunca üzerine çişini yaptırırım görürsün.

güle güle kullan canım hedayelerini.
çay fincanına bayıldım.
ama ben artık süt içiyorum.

hıh niye kıskanalım senin çirkin hedayelerini.
bana vuramazsın canım. bebek hissediyor.
doğunca üzerine çişini yaptırırım görürsün.

güle güle kullan canım hedayelerini.
çay fincanına bayıldım.
ama ben artık süt içiyorum.

yok ölğ çiş mişş ıyyy

mersi tabağı kırılmış ama çok üzüldümm yapıştırdım ama kullanamayacamm ayrıca süt bende gaz yapar sendede kansızlıkk en iyisi yoğurt ve peynir yemek özelikle yoğurt yemelisinn bolcaa ondaki kalsiyum süttekinden fazlaa

ay canım cacık istedi :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bende istiyorummmm bebek

hımmmm bende mi kargo beklemeye başlayım yani,
aaa yoksa banada mı göndereceksiniz,
ay şaka maka alışmışız kargo yolu beklemeye,
sizce biz yaza kadar bekleyebilecek miyiz yeni çekilişi,
ne dersiniz??

melyezitcim sütü doktor bir bardak verdi.
yoğurdu yemekle yiyebiliyorum.
peyniri de bol yiyorum.
nan yemek konuşmayın dedim.
cacık istiyorum bende.
kocişime söylim yapsın bana.

songülcüm bekleriz bekleriz.
çok sık olmasın zaten.

melezyiğit hedıyelerını güle güle iyi günlerde kullan canım hepsi çok şık..
en az benımkıler kadar:)

ben hediyelerimi çoooooooook beğendimopuyorumnanaktan

gunaydın kk nın guzel bayanları bugun cok erkencıyım gece gec yattık esımle sımdıde uykum kactı uyandım ve gune cok erken basladım sanırım.hamur mayaladım beraber kahvaltı yapalım dedım.öğleden sonra esım evde burda araba bulduk 2005 model hyundai getz pazarlıgımızı yaptık anlastık ve bugun sanayıye göturcek esım hıç bır sorun cıkmazsa arabayla gelıcek eve yollar benı beklıyor dıyorum esıme nasıl guluyor.umarım bır sorun cıkmaz.

Ohhh herkez hedıyesını almış neguzel larısamla bız kaldık bır ama bızde ınsallah ayın 15 den sonra yollucaz

X