boshayallersmileben geldişmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boshayallersmileben geldişmmmmmm
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
melzeyit sen zaten müdavimlerin arasındasın tatlım ya...
internet bankacılığını kullan la daha ucusss
ya da atm den göner
kızlar çok yoğunum giremiyorum kusura bakmayınn yarın normale dönerimm artıkk kız larisa internet bankacılığı kullansana çamuş akşama kadar internettesin zati
:gitme: mafoldumben :kedi:
kıyamam sana kuzucum,
sende müdavimlerindesin elbette,
siz kendinizi biliyorsunuz,benim lafım çekilişten sonra hiiiiiç uğramayanlara,
ama onlarda iyi olsunlar ,keyifleri yerinde olsunda yeter diyorum...
anneciğin geliyomus hayırlı olsun canım..
benımkıde bugun gelıyo:)Şeniz
Köprü
Kamyon şoförü otoyolda giderken 'Dikkat alçak köprü!' yazısını görmesiyle köprünün altına sıkışması bir olmuş...
Son derece sinirlenmiş ikaz levhasının daha köprüye gelmeden önce konulmamasına. Otoyol kapanmış, arkasında kilometrelerce araç birikmiş, haber vermesine rağmen ekip saatler sonra gelmiş, içeriden ağır adımlarla sırıtarak bir polis inmiş, kamyonun yanına gelip ellerini beline koymuş:
- "Sıkıştın ha!" demiş..
- "Hayır Memur bey!" demiş şoför. "Bu köprüyü taşıyordum, mazotum bitti..!"
Köprü
Kamyon şoförü otoyolda giderken 'Dikkat alçak köprü!' yazısını görmesiyle köprünün altına sıkışması bir olmuş...
Son derece sinirlenmiş ikaz levhasının daha köprüye gelmeden önce konulmamasına. Otoyol kapanmış, arkasında kilometrelerce araç birikmiş, haber vermesine rağmen ekip saatler sonra gelmiş, içeriden ağır adımlarla sırıtarak bir polis inmiş, kamyonun yanına gelip ellerini beline koymuş:
- "Sıkıştın ha!" demiş..
- "Hayır Memur bey!" demiş şoför. "Bu köprüyü taşıyordum, mazotum bitti..!"