- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
kızlar sinirlerim altüst gene
bıktım artık
ne güzel bu mayısta tayin deneycektim belki memleketim olmicaktı ama yakınlaşabiliecektim
şimdi 2012 den önce tayin isteyemicem
istesem bile artık adanaya gidemem öyle zorlaştırdılar ki
merkez illeri daha az açık gösterecekler artık
çok moralim bozuk
katılıyorum ..Melodim aman dışarıdan yemek almamaya çalış tatlım..
bende güvenmiyorum çünkü,
ne yağı kullanıyorlar,nasıl şartlarda pişiriyorlar meçhul...
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
hepınız ofluyosunuz ama ben cok mutluyum ya:asigim:
dun cok sevdım ablalarıma anneler gunu hedıyelerı alıp gıttım tek tek kapılarını caldım benı oyle gorunce hepsı sevıncden agladı opuyorumnanaktanokadar hoşuma gıttıkı bu..
dun akşamda benım canım oglum dedım (ufak bı cocugu okutuyomda)elınde dısardan kopardı cıceklerle geldı sarıldı bana gozlerımden yaşlar suzuldu ılk defa kalabalıkda agladım..senağlamadılerım rabbım hepınıze yaşatır bu guzel duyguyu..
cok teşekur ederım ablacım..Şeniz(umarım abla demede mahsur yokdur)..merhaba tatlım,hoşgeldin, bayadır görünmüyordun..
ne kadar güzel bir davranış,sen çok ince düşünceli bir hatunsun zaten,
Rabbim sana ve bebek isteyen bütün bayanlara
annelik duygusunu tattırsın inşallah...
Ahh kıyamam sana gülümmm,
sen sıkma canını,Adana olmaz ise,Ankara olur belki,
sen kafana taktıkça olayı daha çok büyütecek ve
moralin hep bozuk olacaktır...
bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek,nan
kendimiz için en iyisidir,lütfen takma kafana ...herşeyde bir hayır vardır,unutma...
canımsınnn...:teselli:dayanamıyorum artık
Ahh kıyamam sana gülümmm,
sen sıkma canını,Adana olmaz ise,Ankara olur belki,
sen kafana taktıkça olayı daha çok büyütecek ve
moralin hep bozuk olacaktır...
bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek,nan
kendimiz için en iyisidir,lütfen takma kafana ...herşeyde bir hayır vardır,unutma...
canımsınnn...:teselli:
ne olur uzulme emınım beklenmedık bı anda tayının cıkacaktır hergun degısıklıkler olurken emınım senınde mutlu olcan haber gelır yakında ve uzuldune yanarsın..Şeniz
cok teşekur ederım ablacım..Şeniz(umarım abla demede mahsur yokdur)..
ya mınık jestlerle hayat guzel oluyo onemlı olan ıse dusunmek sadece..
sen nasılsın?..annelık dogurmakdan degıl kı tatdım bıle ben annelıgı:)..
senı cok ıyı anlıyom canım hzuursuz bı yerde ortamda calısmayı bırak bulunmak ıstemez kımse..ama ben ıstemessem sen ıstemezsen kım ıstıycek ?..kar okadar zoruma gidiyor ki
ben mecbur olduğum için doğu yazmadım
puanım muğlaya ydına yetiyodu
ben sadece memleketimie bi yararım dokunsun diye doğu yazdım ama burada hiç güzel şeyler yaşamadım dışarıdan geldiysen yabancıysan seni ezmek için ellerinden geleni yapıyorlar
hiç sistem yok herşey kafakol ilişkisinden
yalakalysan işin iş ama kendini savunuyor ezdirmiyorsan çekmediğin sıkıntı kalmıyor
ve ben şimdi bunun acısını çekiyorum
başkalrı gibi yemişim memleketini deyip yalakalık yapıp işimi yaptırmaya kalkmadığım için şimdi dert çekiyorum
babamın mezarını bile ziyaret edemidim ölüm yıl dönümünde
bunun acısını tarif edemem
benim suçum ne???
senı cok ıyı anlıyom canım hzuursuz bı yerde ortamda calısmayı bırak bulunmak ıstemez kımse..ama ben ıstemessem sen ıstemezsen kım ıstıycek ?..
evet her kapı torpılle acılıyo bılıyom adaletsızlık ama suna hep ınanırım elbette bı yerden cıkar bu..kendını asla ezdırme haklıysan buna ınanıyosan yoıluna devam et dogrun yolundur ne olursa olsun kendını ezme ama bunu haksızlıkla degıl hakkınla yap herdaım emın ol yapdıkların karsına cıkar canım..
babanın topragı bol olsun ama yıldonumunde gıtmek tamam ozel bıgun ama gıdemedıysen baska gunde gıdebılırsın senı herdaım beklıyodur orda cunku ..Şeniz
teselliler artık yetmiyor dayanıyorum ben gerçekten
3 yıl oldu geleli
artık bıktım
ve hergün yeni bi zorluk görmekten önüme engel çıkmasından da bıktım
canım benim yaaaa
ne desek sana şuanda boş
sakinlen biraz
derin nefes al ver
gel kız yanımda calış maaşımın yarısını senle paylaşa bilirimmmmmŞenizŞenizŞeniz
nere tayin istersen orada gönderirim seniolumunekankayizsmile
aslında sorun sadece tayin değil
bana deseler ki
doğuya gideceksin 3 yıl ya ad 4 yıl çalışacaksın desinler gene giderim
ülkemin toprağı değil mi sonuçta
ama kesin bieşy söylesinler aa bugün içimizden geldi 3 yıl ay bugün canımız sııkın 5 yıl
beni bu delirtiyor
net bişey olsun
tamam amenna başımla beraber
ama net olsun