Anneler Günü için de çekilişimiz var....

aman bu kocalar ve çocuklar bide kaynanalar iyi seninki yüzüne söylüyormuş benimkini almanyada ki eltim biliyor ben biliyorumm şekerimm salla gitsin kaynanaları ancak dilleri var ben söylüyorum artık senin oğlun diye susup kalıyor haklısın diyor herkes kendi yetiştirdiğinden sorumlu vaalla

songül abla sen ankaralımısın ankarada çalışıyormusun merak ettim

evet canım .Ankaralıyım,buarada yaşıyorum ama her an
yer değiştirebilirim...

evet canım .Ankaralıyım,buarada yaşıyorum ama her an
yer değiştirebilirim...

bende ankaraya gelmeyi çok istiyorum ama bize oralar yasak:gitme::gitme::gitme:

o senin hayalin varya sahil kenarı tam benim hayalimi anlattım ablam bakalım bi girişimdee bulanacam busene kısmetse olurr inşallah

selam kızlar cook hastayım bugun gıremedım ondan...sagolsun kayınvalıdem baktı bugün.....şimdi duydugum bı haber için moralım çokkkkkk bozuldu...ağlıyorumm.....

bılen bılır benım oturdugum şehırr çokkk küçükkkk köy kadar bişeyyy......eşimin işi ve maası iyi oldugu için duruyoruz(özel sektor)..bizimde burada ailecek göruştugumuz 2 arkadasımız var bırı benım memleketımden dıgeri aksaraylı....benım memleketımden olan iş bulmuşş bu gun gıtmışler:çok üzgünüm: gıderkende bana uğramışlar ama ben cok hasta oldugum için zili duymamışım bile :KK43:(
burada kaldım tekbasıma diye çok zoruma gıdıyoooo....
allahım inşş bu sene gırecek oldugum kpss den atanırımda bende gıderimmmm:Saruboceq:

bılen bılır benım oturdugum şehırr çokkk küçükkkk köy kadar bişeyyy......eşimin işi ve maası iyi oldugu için duruyoruz(özel sektor)..bizimde burada ailecek göruştugumuz 2 arkadasımız var bırı benım memleketımden dıgeri aksaraylı....benım memleketımden olan iş bulmuşş bu gun gıtmışler:çok üzgünüm: gıderkende bana uğramışlar ama ben cok hasta oldugum için zili duymamışım bile :KK43:(
burada kaldım tekbasıma diye çok zoruma gıdıyoooo....
allahım inşş bu sene gırecek oldugum kpss den atanırımda bende gıderimmmm:Saruboceq:

üzülme cnm yaa:teselli:
bizler varız
tmm o arkadaşların gibi olamayız evt ama
en azından burdayız varız:1hug:
ve
allah gönlüne göre versin

--------------------------------------------------------------------------------

SN İŞLEM / YER TARİH

1. Kabul Edildi - ADANA(ÇUKUROVA) 03/05/2010 13:KK34:40
2. Sevk Edildi - ADANA(KARGO İŞLEME MRK. M 03/05/2010 19:KK56:57
3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - AFYONKARAHİSAR(AFYONKARAH 05/05/2010 01:26:15
4. Sevk Edildi - AFYONKARAHİSAR(AFYONKARAH 05/05/2010 01:KK50:03
5. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ESKİŞEHİR(ESKİŞEHİR P.İ.M 05/05/2010 05:KK24:39

hayırlı sabahlar canlarım inşallah bugun Kalliste ablamın hediyesi yerini bulacak çok heyecan yaptım şimdidelikafadulden​

hayırlı sabahlar işlerim cok
jeeettt hızıylaa yazarrr
jet hızıylaaa gider...:nazar:

arkamdan laf edmen fururum demedi demen :lepi:

Anuşka abla nasılsın yeni gördüm seni dr gittinmi sonuç nedir kendine iyi bak

X